Oţelul şi Dunărea se ceartă din nou!

Oţelul şi Dunărea se ceartă din nou!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După un an de acalmie, relaţiile dintre cluburile gălăţene de fotbal Oţelul şi FCM Dunărea scârţâie iarăşi, subiectul fiind acum împărţirea banilor din bugetul local. Directorul general al grupării de Liga I susţine că în Consiliul Local se trag sfori pentru devierea unei părţi din banii cuveniţi Oţelului către formaţia de Liga a II-a.

„Se încearcă încălcarea înţelegerii iniţiale şi anume deturnarea unor sume de la Oţelul, HC Oţelul şi CSU Metal către Dunărea. I-aş sfătui pe acei domni să-şi vadă de treaba lor! Dunărea ar ajunge la 700.000 de lei, plus utilităţile de la stadion, sumă comparabilă cu cea primită de Oţelul. E puţin deplasat!”, acuză Marius Stan.

În replică, preşedintele FCM-ului a luat foc. „Cum este posibil să zică aşa ceva? Utilităţile de la Stadionul „Dunărea” nu ne privesc numai pe noi, aici mai activează şi alte cluburi, plus secţiile de atletism. Într-o perioadă, Oţelul a folosit în mod gratuit arena municipală, iar toţi adversarii echipei de Liga I se antrenează aici fără să plătească nimic. Ne deranjează poziţia domnului Stan, spune neadevăruri şi nu domnia sa stabileşte ce şi cât primeşte fiecare”, se apără Auraş Braşoveanu.

Citit 941 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.