PorumbROIU?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După 14 ani de domnie, conducătoarea Direcţiei Judeţene pentru Sport Galaţi va fi înlocuită, eveniment aşteptat de mai toată suflarea sportului dunărean. În loc să accepte că trebuie să predea ştafeta după o „veşnicie” în care a fost pe, bună dreptate, contestată, Fiţa Lovin a intenţionat să mai obţină un mandat.

A mers la Ministerul Tineretului şi Sportului şi, aflând că nu mai are nicio şansă de a rămâne în funcţie, li s-a plâns ziariştilor bucureşteni că este victima unor lucrături politice. De ce nu le-o fi zis nimic despre starea jalnică a bazelor sportive din Galaţi sau că, de-a lungul timpului, a fost, de asemenea, susţinută politic?

* Carul cu tonţi nu s-a răsturnat la Caracal, am impresia că nefericitul accident s-a petrecut „pe raza localităţii” Craiova (ca să împrumut din retorica ştiriştilor de televiziune). Universitatea lui Adrian Mititelu s-a transformat radical în decurs de numai o lună şi ceva: de la cel mai frumos chip al Ligii I a involuat către figura pământie, cadaverică a unei retrogradate.

Antrenorul Napoli a fost dat afară, iar licenţa pentru sezonul următor are gheaţă la mal. Olteanul este exact românul din poveste care avea două bile: „una s-a pierdut, cealaltă s-a stricat!”

* Nu ştiu de ce nu sufăr atât de mult la auzul veştii că patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-ar putea retrage din fotbal din cauza unor arbitraje câinoase la care i-ar fi fost supusă echipa în acest sezon. Ba ştiu de ce nu-mi tremură nici măcar un fir de păr!

Îmi aduc aminte de frauda de anul trecut, când Vasluiul parcă era Highlander în lupta cu Oţelul pentru un loc în cupele europene: a supravieţuit judecăţii tuturor comisiilor, deşi existau trei speţe clare împotriva sa. Oare chiar se retrage acum? Mă rog şi plâng, mă rog.

* Brusc, m-a lovit urticaria când am văzut secvenţele în care un jucător de fotbal de la Farul Constanţa, Gerlem (un brazilian de umplutură promovat în locul unui tânăr autohton), şi-a înnobilat propriul public cu nişte degete mijlocii de mai mare condamnarea. Eliminat de pe teren pentru gesturile ţopârlăneşti, mitocanul din America de Sud a continuat să-şi ţină falangele ţepene… Iată cadoul cu care se alege fotbalul românesc după ani în şir în care a plătit cu sute de mii de euro tot felul de alienaţi mintal!

Citit 1196 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.