KARATE/ Medalie la Campionatul Balcanic al poliţiştilor
Foto: Mihai-Cristian Tâmpeanu

KARATE/ Medalie la Campionatul Balcanic al poliţiştilor
Mihai-Cristian Tâmpeanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Mihai-Cristian Tâmpeanu şi-a adăugat în palmares o nouă performanţă, de data aceasta din postura de karateka-poliţist. Agent principal în cadrul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, Mihai Tâmpeanu a obţinut medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Karate Do al poliştilor, care a avut loc în localitatea Pravtes, din Bulgaria.

Poliţistul gălăţean a ocupat locul trei în proba individuală de kata. La această competiţie au participat sportivi - poliţişti din cinci ţări, Cipru, Grecia, Macedonia, Bulgaria şi România. Delegaţia ţării noastre a fost formată din şapte sportivi şi s-a clasat pe locul trei în clasamentul general pe naţiuni, după Grecia şi ţara gazdă.

Mihai-Cristian Tâmpeanu practică karate tradiţional în cadrul clubului Kodo Galaţi, unde este în acelaşi timp şi instructor. În cele 13 participări ale sale la Campionatele Europene a obţinut 13 medalii de aur, 5 de argint şi 4 de bronz. La Campionatele Mondiale are un argint, alături de alte două clasări fruntaşe, pe locul patru, respectiv cinci, iar la Campionatele Naţionale şi Cupa României a avut sute de clasări pe podium.

Citit 685 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 23:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.