"Oţelarii" Stoian şi Moglan, TESTAŢI pentru naţionala de tineret
Foto: Cosmin Stoian şi Alexandru Tudorie

"Oţelarii" Stoian şi Moglan, TESTAŢI pentru naţionala de tineret
Cosmin Stoian şi Alexandru Tudorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Mihai Teja, încearcă să vadă la lucru cam toţi jucătorii promiţători din ţară la această categorie de vârstă (sub 21 de ani). Astfel, după un trial cu fotbalişti tineri din Liga I şi Liga a II-a, urmează o nouă acţiune de selecţie dedicată jucătorilor din Liga a III-a cu potenţial pentru a fi selecţionaţi.

Mihai Teja a convocat 44 de fotbalişti, pe care îi testează până mâine, la Centrul Tehnic Naţional de la Mogoşoaia. Printre aceştia se află şi doi jucători de la Oţelul, care au evoluat destul de mult în Liga a III-a pentru formaţia satelit: fundașul Robert Moglan şi mijlocaşul Cosmin Stoian. Cei doi au şi prezenţe sporadice la prima echipa a Oţelului. De altfel, Cosmin Stoian a fost autorul pasei de gol fructificate de Alexandru Tudorie în meciul Oțelul Galați - Astra Giurgiu (1-1), de acum două etape (runda a 14-a) în Liga I.

Trialul de selecţie se va încheia cu un joc-şcoală programat miercuri, de la ora 11:30, pe terenul sintetic de la Centrul de Fotbal Buftea.

Reamitim că, săptămâna trecută, selecționerul reprezentativei U21 a testat jucători din Liga I şi Liga a II-a, printre aceştia numărându-se alţi trei componenţi ai lotului FC Oţelul Galaţi: Alexandru Tudorie, Andrei Miron şi Răzvan Grădinaru.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.