Sferturile de finală ale CUPEI ROMÂNIEI: Phoenix ”U” a fost eliminată de ICIM Arad

Sferturile de finală ale CUPEI ROMÂNIEI: Phoenix ”U” a fost eliminată de ICIM  Arad
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE:  Echipa de baschet feminin Phoenix  „U” a fost eliminată din sferturile de finală ale ”Cupei României”.Phoenix a pierdut în fața echipei Univ. ICIM Arad, în meciul retur, scor 77-67 (52-30).  Calificate în ”sferturi” din postura de lucky-looser (cel mai norocos învins), fetele de la Phoenix au pornit cu şansa a doua în aceste partide în faţa deţinătoarei trofeului.

Dacă primul meci a fost unul echilibrat,Phoenix reuşind să ţină pasul cu arădencele, în partida de joi s-a văzut diferenţa de valoare dintre cele două echipe,Phoenix  având momente în care a fost condusă cu peste 25 de puncte (61-35, în minutul 22). La revenirea de la vestiare, ICIM Arad a introdus în teren linia a doua a echipei și acest lucru s-a văzut și pe tabela de scor, Phoenix adjudecându-și cea de-a doua parte a meciului, reducând din diferență, până la zece puncte. Echipa gălățeană a oferit cea mai frumoasă fază a partidei. Aruncarea Rominei Filip de la jumătatea terenului, în ultima secundă a sfertului trei, având câștig de cauză. 

Realizatoarele echipei Phoenix au fost: Chelsey Lee 15 puncte și 8 recuperări, Adelina Ștefan 11 + 1, Romina Filip 9 + 4, Sakellie Daniels 9 + 4, Ivory James și Trudy Armstead – câte 7 + 5, Gabriela Necula 5 + 4, Beatrice Alaiba 4 + 4, Gabriela Cursaru – o pasă și Bianca Fota – două recuperări.

Phoenix „U” va disputa următorul meci, acasă, cu CSU Alba Iulia, pe 6 decembrie, într-o partidă din cadrul etapei a 14-a, prima din returul Ligii Naţionale de baschet feminin.


 

Echipa de baschet feminin Phoenix ”U” a pierdut, miercuri seară, în deplasare, partida cu Univ. ICIM Arad, scor 83-70 (42-37), în turul sferturilor de finală ale ”Cupei României”.

Cele două echipe s-au întâlnit la începutul lunii noiembrie, în etapa a 11-a a Ligii Naționale, partida fiind câștigată tot de arădence, cu scorul de 82-64. 

Realizatoarele echipei Phoenix au fost: Chelsey Lee – 21 de puncte și 10 recuperări, Romina Filip – 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, Trudy Armstead – 14 puncte și 5 recuperări, Ivory James și Adelina Ștefan – câte 6 puncte, Sakellie Daniels – 4 puncte, 2 recuperări și 2 pase, Gabriela Cursaru – 3 puncte, 3 recuperări și 2 pase, Gabriela Necula – 2 puncte, 3 recuperări și o pasă, Beatrice Alaiba – 3 recuperări. A intrat în joc și Bianca Fota.

Returul sferturilor de finală va avea loc, tot în deplasare, joi, de la ora 13,00. 

Citit 665 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 05:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.