FOTBAL FEMININ/ Oţelul, "doar" 3-0 cu Dolheşti

FOTBAL FEMININ/ Oţelul, "doar" 3-0 cu Dolheşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea de iarnă, cu frig şi zăpadă îngheţată, a făcut ca terenul pe care s-a disputat meciul din etapa a treia a returului Ligii I de fotbal feminin să devină foarte dificil. Acestea au fost condiţiile de desfăşurare a jocului dintre Armonia Dolheşti şi Oţelul Galaţi, pe Stadionul „Tineretului” din Fălticeni. Într-un asemenea cadru, a fost foarte greu să se construiască o fază mai acătării, jucătoarele trebuind să facă eforturi pentru menţinerea echilibrului şi după aceea să se gândească la fotbal. Aceasta fiind, situaţia, „oţelarele” au câştigat doar cu un scor de forfait, deşi diferenţa de valoare dintre cele două combatante este evidentă.

Deşi au deschis scorul foarte repede (Benţoiu, în min. 5), tabela a rămas neatinsă timp de o oră. Abia în min. 64, Dinescu a făcut 2-0, pentru ca spre final (min. 85) Harabagiu să fixeze tabela la 3-0 (1-0). Chiar în condiţiile enunţate mai sus, Oţelul putea să se desprindă decisiv, dacă Solonca, Benţoiu, Dinescu şi Georgiana Vasile nu ar fi irosit o sumedenie de ocazii. Peste toate acestea, în min. 70, Herczeg a ratat şi un penalti, acordat de arbitrul sucevean Ionuţ Ignat, care a condus foarte bine.

Gălăţencele au evoluat în formula: Elena Toma - Mihaela Neacşu, Georgiana Vasile, Alice Despa, Mihaela Stan - Mădălina Sfinteş, Andreea Herczeg, Elena Răduc, Monica Benţoiu - Roxana Dinescu şi Carolina Solonca. Pentru a evita vreo accidentare, antrenorul Ion Morohai a operat o singură schimbare: Aurelia Harabagiu i-a luat locul Mădălinei Sfinteş. Miercuri, 3 decembrie,

Oţelul va susţine ultimul meci oficial din acest sezon, când va primi replica echipei bucureştene ACS Fair Play, în optimile „Cupei României” (Stadionul „Zoltan David”, ora 14,00).

Citit 858 ori Ultima modificare Duminică, 30 Noiembrie 2014 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.