Selecţionata de HOCHEI a României, EGALITATE într-un „amical” în Slovacia

Selecţionata de HOCHEI a României, EGALITATE într-un „amical” în Slovacia
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Selecţionata României (Under 20) a terminat la egalitate (6-6) cu Hokey Club Levice într-o partidă de verificare desfăşurată în Slovacia, în perioada 25 noiembrie - 5 decembrie, meciul făcând parte din  pregătirile pentru Campionatul Mondial de hochei, Divizia a II-a Grupa A (Tallin, Estonia). Din formaţia României, pregătită de gălăţeanul Marius Trandafir şi Antal Kiraly, a făcut parte şi Gabriel Spiridon (CSM Dunărea), acesta marcând un gol şi având şanse reale să participe la „Mondiale”.

* Fără îndoială, Paul Burada, hocheistul revenit la Dunărea Galaţi, uimeşte prin longevitate, dar şi prin eficienţă. Într-o linie cu coechipieri mult mai tineri, în meciul cu Sportul Studenţesc, de sâmbătă, câştigat de gălăţeni cu 24-1, a marcat un gol (min .11 din pasa lui Irimia) şi a dat o pasă de gol lui Rytnauer (min.16) devenind recordmen de vârstă în Liga Naţională de hochei. Născut la Galaţi pe 8 aprilie 1966, coleg cu Geru şi Andrei Nuţu la Steaua, Burada este pe cale să devină un nou Mickey Rourke (actorul de 63 de ani care a boxat, şi câştigat, deunăzi la Moscova, sfidând legile biologice), fiind un excepţional exemplu pentru mult mai tinerii săi colegi. Merită toate felicitările.

* Dunărea „Gladiators” Galaţi a pierdut ultimele două meciuri din primul turneu al Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă pentru juniori Under 16 desfăşurat pe Patinoarul Artificial din Galaţi. Întâlnindu-se cu campionii en titre gălăţenii au cedat în faţa ambelor echipe ale CS Şcolar Miercurea Ciuc: 2-16 (0-6, 0-5, 2-5) cu prima echipă şi 3-10 (1-3, 2-2, 0-5) cu echipa secundă. Pentru elevii antrenorului Cristi Munteanu au marcat Andrei Buleandră 4 goluri şi Adrian Lefterache.

Citit 1299 ori Ultima modificare Duminică, 30 Noiembrie 2014 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.