VOLEI/ Dinamo, o nucă prea tare pentru Arcada
Foto: Cristian Bartha (foto S. Baciu)

VOLEI/ Dinamo, o nucă prea tare pentru Arcada
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arcada Galaţi a primit replica puternicei echipe Dinamo, în etapa a noua a Diviziei A1 de volei masculin. Oarecum timoraţi de valoarea adversarei, gălăţenii nu au reuşit evoluţia pe care o aşteptau suporteri, jucând sub valoarea demonstrată în ultimele şase partide, când au obţinut rezultate notabile. Pe acest fond, bucureştenii au speculat toate „bâlbâielile” adversarului şi s-au impus cu uşurinţă, scor final 0-3 (23-25, 19-25, 19-25).

În primul set, gălăţenii s-au aflat doar de două-trei ori în avantaj, cu câte un punct. Chiar în aceste condiţii elevii antrenorului Marian Apostu ar fi putut încheia mai bine. Au existat şi câteva egalităţi spre final, la 16 şi 21, chiar şi un mic avantaj: 22-21. Neşansa s-a jucat la 23-24, când o minge norocoasă i-a ajutat pe dinamovişti pentru adjudecarea primului act. Seturile doi şi trei au avut o desfăşurare asemănătoare. În al doilea, s-a mers cap la cap, până la 8-8. De aici, însă, oaspeţii s-au desprins: 8-11, 12-15, 15-20 şi 19-25. La fel şi în al treilea act, echilibrat doar până la 8-8. 

Arcada a jucat în formula: Zupanc, Radovici, Dumitrache, Cosici, Bartha, Cristudor – Ghimeş (libero). Au mai fost trimişi în joc Paşcan, Martin şi Dragomir. 

La finele meciului, antrenorul secund Nicuşor Harabagiu a concluzionat: „Ne-am aşteptat la mai mult de la acest meci, am greşit multe mingi şi asta ne-a costat. Mai avem de lucru la omogenizare. Mai sunt de disputat două meciuri din acest an, din care sperăm să scoatem mai mult, pentru a ne face o vacanţă fără griji”.

Următorul meci al Arcadei va avea loc sâmbătă, în deplasare, la Ştiinţa Explorări Baia Mare, pentru ca ultimul să se dispute la Galaţi, în compania echipei Phoenix Şimleu Silvaniei.

Citit 601 ori Ultima modificare Duminică, 07 Decembrie 2014 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.