Oţelul a dezamăgit crunt în ultimul meci al turului

Oţelul a dezamăgit crunt în ultimul meci al turului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană a fost învinsă pe teren propriu de ASA Tg. Mureş, după un meci foarte slab, în care n-a avut nicio ocazie de a înscrie


Cam 4.000 de gălăţeni au făcut abstracţie de frig şi au răspuns la apelul celor de la Oţelul la importantul meci din ultima etapă a turului. Unul cu un început aspru, Dan Popescu fiind aruncat câţiva metri de un adversar. Deşi cu dureri la umăr, fundaşul stânga al Oţelului a rămas pe teren. Dincolo, devenit celebru pentru duriţăti, Mureşans-a văitat minute bune după un duel cu Popa în care n-a fost ciupit mai mult ca la o înţepătură de tânţar. Faze de poartă, mai deloc, în schimb au apărut primele reproşuri vehemente către arbitri, după ce Cristea (15’) a scăpat pe contraatac de pe la 45 de metri şi a fost oprit eronat pentru ofsaid. Cu masivii N’Doye şi Mureşan închizători în faţa defensivei, oaspeţii au anihilat uşor încercările de joc combinative ale roş-alb-albaştrilor şi încet-încet şi-au asigurat un plus de posesie cu care au ţinut jocul în jumătatea Oţelului. N’Doye a avut prima ocazie a târg-mureşenilor, cu un şut de la 30 de metri foarte greu pentru Hotoboc, portarul echipei gălăţene reuşind să respingă.

N-a fost să fie nici măcar egal la pauză. Cu un minut înainte de plecarea la vestiare, Cernat a fost trântit la centrul terenului, nu s-a dat nimic, atacul ASA-ului a fost oprit iniţial de Mişelăricu, dar fundaşul – impecabil până atunci - a încercat să iasă cu mingea la picior, a pierdut-o, Henrique a centrat perfect şi Mureşan a înscris din şase metri.

Cu Grădinaru cap de linie şi încă mulţi alţii jucând foarte slab, Oţelul n-a putut să capete dorita consistenţă ofensivă necesară egalării. Inspiraţie deloc, erori tehnice cu duiumul, nicio ocazie de gol tot meciul şi speranţe risipite în prelungiri de Hora, care a traversat aproape tot terenul cu mingea la picior şi a finalizat pentru 0-2. Şansele roş-alb-albaştrilor, din nou diminuate!

 

OŢELUL GALAŢI – ASA TG. MUREŞ 0-2 (0-1)

Meci disputat duminică seară în etapa a 17-a din Liga I

Stadion Oţelul, spectatori 4.000

Au marcat: Mureşan 45’, Hora 90’+3

Oţelul: Hotoboc – Milea, Leca, Mişelăricu, Popescu (Murgoci 46’) – Karlik, Tavares – Grădinaru (Stoian 65’), Cernat, Iulian Popa (Jula 73’) – Cristea. Antrenor Tibor Selymes.

ASA Tg. Mureş: Stăncioiu - Feussi, M.Constantin, Bejan, Sepsi - Mureşan, N'Doye- Hora, Amauri (Axente 62’), Voiculeţ (Martins 87’)– Henrique (Bumba 77’). Antrenbor Cristian Pustai

Cartonaşe galbene: Stoian 81’

Arbitri:Horațiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca) – central, Alexandru Cerei (Cluj-Napoca) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea) – asistenţi.

 

Citit 1700 ori Ultima modificare Duminică, 07 Decembrie 2014 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.