Mihai Paraschiv şi Diandra Illeş, printre CEI MAI BUNI DANSATORI din ţară

Mihai Paraschiv şi Diandra Illeş, printre CEI MAI BUNI DANSATORI din ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Perechea gălăţeană a clubului Fantezia, Mihai Paraschiv - Diandra Illeş, a fost desemnată una dintre cele mai bune din România de către oficialii Federaţiei Române de Dans Sportiv (FRDS). Secretarul general al FRDS, Adrian Nedelcu, a declarat pentru Agerpres că în 2014 a continuat procesul de creştere din ultimii trei ani şi s-au înregistrat rezultate deosebite la campionatele mondiale şi europene, precum şi la cupele mondiale şi europene. Cele mai bune performanţe au fost obţinute de perechile Mihai Paraschiv - Diandra Illeş (Fantezia) şi Paul Moldovan - Cristina Tătar, a precizat oficialul.

Mihai Paraschiv şi Diandra Illeş au câştigat trei titluri de vicecampioni, unul mondiali la „10 dansuri” şi două europene - „10 dansuri” şi latino. La secţiuna Standard, cei doi au fost finalişti, terminând competiţia pe locul şapte.

„Munca şi sacrificiile sunt doar două dintre elementele care au dus la aceste rezultate pentru Mihai şi Diandra, iar faptul că suntem apreciaţi de cei din federaţie ne arată că într-adevăr suntem buni. Anul 2014 a fost ultimul de participare la categoria de tineret pentru perechea noastră. Mihai se află în ultimul an de liceu şi, după Campionatul Naţional din februarie, va începe pregătirile pentru examenele de bacalaureat şi admitere la facultate”, ne-a declarat Marian Adam, preşedintele Clubului Fantezia.

Citit 3192 ori Ultima modificare Luni, 29 Decembrie 2014 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.