Joi se joacă CEL MAI CIUDAT MECI OFICIAL din istoria Galaţiului

Joi se joacă CEL MAI CIUDAT MECI OFICIAL din istoria Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Meciul dintre United şi United II s-a încheiat cu scorul de 7-1 (1-1).


 

Eveniment fără precedent în sportul gălăţean, astăzi, 12 februarie, la Sala "Dunărea": United Galaţi are meci oficial cu... United Galaţi, în "Cupa României" la futsal, faza optimilor de finală. Şansele ca la tragerea la sorţi echipa gălăţeană de primă ligă să fie împerecheată cu propriul "satelit", formaţia United  II a aceluiaşi club, erau extrem de mici, de doar 0,83 la sută.

Ineditul situaţiei este amplificat de faptul că United şi United II au acelaşi antrenor, David Asandei, iar o parte dintre jucători au dreptul de a evolua în ambele echipe. "Normal că suntem încântaţi de norocul pe care l-am avut la această tragere la sorţi. Aşa am scăpat de nişte cheltuieli în plus, puteam să ne trezim cu vreo deplasare la Tg. Secuiesc sau Odorhei, plus cheltuieli mai mari de organizare a unui eventual alt joc acasă", a declarat Asandei.

Întâlnirea va începe la ora 14,30 şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Dunărea”.

Zilele trecute, cea de-a doua echipă a Clubului United a participat la un turneu în care s-au disputat meciurile etapei a 11-a şi a 12-a a celui de-al doilea eşalon. Aflaţi pe un loc fruntaş în Liga a II-a, gălăţenii nu au mai repetat, de data aceasta, bunele evoluţii din turneele anterioare şi au înregistrat două înfrângeri: 7-10 cu Ceahlăul Piatra Neamţ (în tur 9-3) şi 4-10 cu Fortius Buzău (în tur 5-0). Pentru United II au jucat: Păduraru - Apostol 4 goluri, Iorga 4, Pricope 1, Voinea, Berdilă şi Popa 2.


Citit 2113 ori Ultima modificare Vineri, 13 Februarie 2015 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.