BASCHET/ Noi schimbări în lotul Phoenix „U”
Foto: Ciprian Mihai, noul pivot al Phoenix U (Foto Sonia Baciu)

BASCHET/ Noi schimbări în lotul Phoenix „U”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de baschet masculin Phoenix „U” a încheiat seria transferurilor pentru a doua parte a ligii secunde prin readucerea la Galaţi a lui Ciprian Mihai, un jucător crescut de clubul Phoenix. Ciprian Mihai joacă pe postul de pivot, are 24 de ani, 2,03 metri şi vine de la echipa de primă ligă Gaz Metan Mediaş. A mai evoluat la Concordia Chiajna I şi II, Dinamo, Rapid şi Giurgiu.

Dorinţa de a juca mai mult l-a determinat pe Ciprian Mihai să aleagă clubul gălăţean şi astfel să ajute echipa la atingerea obiectivului propus, promovarea în Liga Naţională. „Mă bucur că am revenit la echipa care m-a format ca jucător şi că am posibilitatea să lucrez cu antrenorul (n.r. - Florin Nini) care mi-a pus mingea în mână. Sper să ajut echipa cât de mult pot şi la finalul sezonului să fim pe primul loc, astfel încât să intrăm în prima ligă”, a declarat Ciprian Mihai.

Cele trei achiziţii realizate în perioada dinaintea turneului semifinal al eşalonului secund - Bryan Harrison, Alexandru Chiriac şi Ciprian Mihai - nu sunt singurele modificări în componenţa lotului de jucători al echipei gălăţene. De comun acord, conducerea clubului şi baschetbalistul sârb Aleksander Ostrogonac, au decis încetarea colaborării. „Ostrogonac ne-a ajutat atât de mult cât a putut, însă nu s-a încadrat în stilul de joc al echipei. Îi mulţumim pentru aportul adus”, ne-a declarat Florin Nini, antrenorul echipei masculine şi managerul general al clubului.

Primul joc din cadrul turneului semifinal va avea loc, duminică, cu Politehnica Iaşi, în deplasare.


Citit 825 ori Ultima modificare Joi, 12 Februarie 2015 06:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.