Grigoraş se ţine iarăşi de şotii: „Sper să rămân la Oţelul”

Grigoraş se ţine iarăşi de şotii: „Sper să rămân la Oţelul”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Antrenorul formaţiei gălăţene de Liga I a glumit pe seama ovaţiilor „încasate” la finalul partidei cu FC Argeş: „Când eşti felicitat, se zice că-ţi scârţâie scaunul” *

Strigarea care i-a alungat somnul

La finalul jocului cu Unirea Urziceni, o mână de oameni i-a cerut demisia, iar antrenorul a avut câteva nopţi nedormite. Mărturisea că i se întunecă orizontul şi dacă numai o persoană îi sugerează să-şi facă bagajele: „Nu sunt construit ca alţii, să fac urechea toacă. Dacă nu mai sunt dorit, mă urc în maşină şi am plecat acasă!”

Duminică după-amiază, Oţelul a jucat altceva, iar suporterii au reacţionat ca atare. „Grigoraş, Grigoraş!” şi „Paraschiv!” au fost unele dintre scandările de la finalul partidei cu FC Argeş, tehnicianul plecând cu gura până la urechi la vestiare. Îşi luase rămas bun de la publicul gălăţean cum nu se putea mai bine, dar a preferat autoironia în loc să facă feţe-feţe precum mireasa la aşternut.

„Simte cineva ceva?”

„Chiar vorbeam cu Paraschiv şi-i ziceam că ceva nu-i în regulă. Ştiu că atunci când te aplaudă tribunele şi te felicită, înseamnă că ţi se clatină scaunul. Simt oare suporterii că mă dă afară?”, a glumit Grigoraş, el fiind încă sub contract cu clubul gălăţean până în vara anului următor.

„După vacanţa de vară, pe 24 sau pe 25 iunie, sper să nu conducă altcineva reunirea lotului”, a adăugat antrenorul roş-alb-albaştrilor, care a ţinut totuşi să mute discuţia spre planurile pentru sezonul 2009-2010.

„Sper să rămân la Galaţi, pentru că aici mă simt foarte bine, iar la anul vreau să încercăm altceva, dacă vor fi posibilităţi. Să te zbaţi la coada clasamentului nu este o mândrie pentru nimeni. Sperăm ca în această vară să se întâmple ceva”, a mai spus Petre Grigoraş.

O victorie la Tg. Jiu ar aconta locul 10

Campionatul curent, din care a mai rămas o singură etapă, îi mai poate aduce Oţelului locul 10, iar mai jos de treapta a 13-a nu mai poate pica.

„Trebuie neapărat să câştigăm şi la Tg. Jiu pentru a ne clasa cât mai sus, iar din vară să ne propunem un obiectiv mai îndrăzneţ, pentru că evitarea retrogradării nu este un ţel”, a reacţionat şi Marius Stan, directorul general al „oţelarilor”.

Pentru a prinde poziţia a zece în ierarhia finală, echipa dunăreană are nevoie şi de două „indirecte”: Gloria Bistriţa să nu câştige la Buzău, iar Argeşul să piardă confruntarea cu Dinamo. Dacă trupa lui Grigoraş ar învinge în deplasarea de la Pandurii, ecuaţia ar fi şi mai simplă – n-ar mai conta duelul Gloriilor de la Buzău.

Explicaţie foto: Petre Grigoraş a fost destul de emoţionat la partida cu Argeşul, ultima pe teren propriu din sezonul 2008-2009

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.