OŢELUL, fără victorie în cantonamentul din Antalya (VIDEO)

OŢELUL, fără victorie în cantonamentul din Antalya (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ultimele două meciuri amicale dinaintea startului în returul Ligii I au fost pierdute


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va încheia astă-seară stagiul de pregătire centralizată din Antalya, fără să le ofere suporterilor prea multe motive de optimism, cel puţin prin prisma rezultatelor din partidele amicale susţinute în acest cantonament din Turcia.

Ultimele două jocuri de verificare au fost susţinute sâmbătă, ambele fiind pierdute. Lotul a fost împărţit în două echipe, prima intrând pe teren în compania formaţiei de liga secundă ACS Poli Timişoara, în faţa căreia a cedat cu scorul de 2-1, după ce Tudorie deschisese scorul în minutul 3. S-a jucat în formula: Abraham - Grădinaru, Miron (Cucu, min. 72), Mişelăricu, Murgoci - Dică, Tătar (Moglan, min. 60) - Brigido (Stoian, min. 48), Tudorie, Popa - Cristea.

Apoi, a urmat confruntarea cu formaţia Diosgyor, aflată pe locul 4 în prima ligă din Ungaria, pe care a Oţelul a pierdut-o cu 5-1, diferenţa de scor luând proporţii în ultimele zece minute. Totuşi, jocul Oţelului în ansamblu nu a fost atât de slab cum lasă impresia scorul final, însă sunt probleme mari în defensivă, greşelile individuale ale fundaşilor fiind îngrijorătoare prin frecvenţa ridicată cu care au apărut în aceste meciuri amicale.

Diosgyor a deschis scorul în minutul 24, dintr-un penalti obţinut în urma unui contraatac, defensiva gălăţeană fiind depăşită extrem de uşor, la fel cum se întâmplase şi în amicalul de joi cu Karpaty Lvov (scor 2-3). Apoi, a urmat o perioadă lungă de dominare accentuată a gălăţenilor, cu multe ocazii de gol, portarul echipei maghiare având câteva intervenţii senzaţionale. În minutul 71, Diosgyor s-a desprins la 2-0, după o fază în care fundaşii centrali ai Oţelului au comis-o din nou. În ultimele zece minute, echipa maghiară a mai marcat de trei ori, o singură dată - o lovitură liberă executată la vinclu - fără a beneficia de plasamentul defectuos al fundaşilor Oţelului. Aproape de final a marcat şi Oţelul, prin Hamroun, dintr-un penalti obţinut de Yulu-Matondo.

În acest joc, antrenorul Tibor Selymeş a folosit următorul „11”: Hotoboc - Solomou, Leca, Cucu, Popescu - Tavares, Altama - Iorga, Cernat, Hamroun - Yulu-Matondo.

În precedentele trei jocuri din Antalya, Oţelul a terminat de două ori la egalitate, 2-2 cu LASK Linz (Austria II) şi 1-1 cu Dinamo Batumi (Georgia), şi a pierdut cu Karpaty Lvov (Ucraina), scor 2-3.

La ultimele trei jocuri a lipsit fundaşul central Sissoko, care a suferit o contractură musculară, sperându-se să revină la program normal de antrenamente în această săptămână.

Oţelul va începe returul sâmbătă, 21 februarie, când va juca pe teren propriu cu Dinamo, de la ora 20,30.


Citit 1782 ori Ultima modificare Duminică, 15 Februarie 2015 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.