BASCHET/ A început votul pentru All Star Game 2015

BASCHET/ A început votul pentru All Star Game 2015
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La solicitarea Federaţiei Române de Baschet, conducerea tehnică a echipei Phoenix „U” a nominalizat 12 jucătoare pentru selecţionarea în echipa Sudului la evenimentului anului, „All Star Game 2015”, care se va desfăşura pe 15 martie, la Sala „Katy Szabo” din Sf. Gheorghe. Printre acestea se află Chelsey Lee, Ivory James, Amber Jones, Romina Filip, Gabriela Cursaru sau Andreea Creţu. Theodosios Paralikas a fost nominalizat la categoria antrenori, unde în cursă sunt doar tehnicienii principali.

Pentru a ajunge în echipa „All Star Game”, reprezentanţii clubului Phoenix trebuie să fie votaţi de public, până la data de 4 martie, pe site-ul federaţiei (http://www.frbaschet.ro/all-star-game/feminin). Votul publicului are o valoare de 30 la sută din rezultatul final, la care contribuie cu 30 la sută votul mass-media şi cu 40 la sută votul tehnic al Federaţiei Române de Baschet şi al Colegiului Central al Antrenorilor. Operaţiunea de votare se va finaliza în data de 4 martie, urmând ca, în data de 6 martie, FR Baschet să publice componenţele celor două selecţionate - câte 12 sportive şi doi antrenori.

Din selecţionata SUD vor face parte jucătoare de la Phoenix „U”, Sepsi Sf. Gheorghe, Olimpia Braşov, Rapid Bucureşti, CSBT Alexandria, SCM Craiova şi CSM Târgovişte, iar în selecţionata NORD vor fi jucătoare legitimate la CSM Oradea, Tymes Timişoara, Universitatea Cluj, Nova Vita Tg. Mureş, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia şi ICIM Arad.

Altfel, Phoenix „U” se află în acest moment pe locul şapte, cu 37 de puncte şi mai are de disputat două partide în sezonul regulat, cu CSBT Alexandria (21 februarie) şi cu CSM Oradea (28 februarie), ambele pe teren propriu.


Citit 1124 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.