Suporterii Oţelului, ignoraţi de conducerea CSM Dunărea în programarea primul joc din semifinala la hochei

Suporterii Oţelului, ignoraţi de conducerea CSM Dunărea în programarea primul joc din semifinala la hochei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În Liga Naţională de hochei încep de sâmbătă, 7 martie, meciurile cu miză adevărată, primele dispute din faza semifinalelor. Gălăţenii de la CSM Dunărea vor avea cel mai dificil adversar posibil, Corona Braşov, deţinătoarea titului de campioană, care se situase pe primul loc în prima fază de calificare din acest sezon. Cu un lot întărit şi prin aducerea a patru hocheişti de la SC Miercurea Ciuc în urmă cu trei săptămâni, cei de la Dunărea speră să poată reuşi să producă surpriza şi să se califice în finală. 

Semifinala se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”, primele două fiind programate la Galaţi, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, respectiv 19.00. 

Astfel, meciul de astăzi se va juca la concurenţă cu cel de fotbal dintre Oţelul şi FC Braşov, situaţie în care suporterii Oţelului care ar fi dorit să-i susţină şi pe hocheişti sunt puşi în situaţia de a nu putea face acest lucru, din cauza programării stabilite de conducerea CSM Dunărea. Mihai Brandabur, director CSM Dunărea, a spus că nu vede niciun impediment în disputarea meciurilor de la aceeaşi oră: „Şi ce dacă joacă Oţelul? Cine vrea fotbal, merge acolo, cine vrea hochei, vine la Patinoar”.

Iniţial, meciul de hochei de sâmbătă urma să fie televizat şi să se joace de la ora 15.30, dar Digisport a renunţat la transmisie şi ora de începe a fost modificată.

Altfel, tot la Patinoarul Dunărea, astăzi şi mâine, de la orele 10.30, va avea loc un turneu de hochei pentru copii (8-10 ani), cu participarea formaţiilor Acvila Chişinău, Viitorul Bucureşti, Triumf Bucureşti, Olimpia Ploieşti, Vulturii Buzău, „Gladiators” Dunărea Galaţi (Under 10, antrenor Cristian Munteanu), Dunărea I şi II Galaţi (Under 9, antrenor Ion Berdilă).


 

Citit 771 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2015 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.