Metalosport, primul joc acasă în noua formulă

Metalosport, primul joc acasă în noua formulă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În Liga a III-a, o singură echipă gălăţeană joacă în acest weekend. În etapa a doua a returului, Metalosport (foto) va întâlni formaţia Gloria Popeşti Leordeni, pe Stadionul „Dunărea”, de la ora 15,00. Acesta va fi primul meci pe teren propriu pentru Metalosport în noua formulă, cu o nouă conducere tehnică şi lotul remaniat semnificativ faţă de turul campionatului. Cealaltă formaţie gălăţeană din al treilea eşalon, Sporting Lieşti, are etapă liberă.

* Duminică, la Galaţi şi Tecuci au loc patru derbiuri judeţene contând pentru etapa a doua a returului Campionatului Naţional de fotbal pentru juniori A şi B. De la orele 12,00 şi 14,00, se întrec echipele Oţelul şi ACS Municipal Dunărea, respectiv, CSS Tecuci - Liceul Sportiv. Primele jocuri vor fi găzduite de Stadionul „Siderurgistul”, iar cele de la Tecuci, de „Municipal”.

* Liga a IV-a îşi dispută meciurile primei etape a returului în acest weekend. În cel mai important meci, liderul - Avântul Valea Mărului - va întâlni, duminică, în deplasare, Muncitorul Ghidigeni.

Citit 1188 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.