Dunărea îl vrea pe hocheistul Nimenko în meciul decisiv

Dunărea îl vrea pe hocheistul Nimenko în meciul decisiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CSM Dunărea Galaţi a făcut apel la suspendarea de patru meciuri dictată de Comisia de Disciplină împotriva ucrainianului Nimenko, sperând ca acesta să poată juca în meciul cinci – ultimul, decisiv - al semifinalei cu formaţia Corona Braşov, din Liga Naţională de hochei pe gheaţă. Nimenko a primit pedeapsă de meci în prima partidă de la Braşov, a treia a semifinalei, pentru că ar fi scuipat un adversar.

Însă, hocheistul susţine că nu a făcut un astfel de gest iar clubul său cere anularea suspendării, susţinând că în acest acest caz este vorba de o greşeală a arbitrilor. CSM Dunărea şi-a argumentat apelul trimiţând la federaţiei înregistrarea integrală a transmisiunii televizate de pe Digisport.

De altfel, slovacul Adrian Palak, unul dintre marcatorii echipei gălăţene în cele două jocuri de la Braşov, a spus că acolo formaţia sa a avut de jucat şi împotriva arbitrilor. „A fost greu să jucăm importiva celor de la Brașov, dar și a arbitrilor. Corona este o echipă bună, profesionistă, dar jocurile de acolo nu au fost jucate cinstit, iar asta este trist”, a declarat Palak. Slovacul i-a chemat pe gălăţeni să umple tribunele Patinoarului la meciul decisiv, pentru a reuşi împreună cea mai mare performanţă din istoria hocheiului gălăţean. „Sper că în meciul de la Galați să fim susținuți de public, îl așteptăm să umple tribunele Patinoarului. Le promitem că vom face tot ce ne stă în putință pentru a juca în finală”, a spus Palak.

Dunărea a câştigat surprinzător, pe teren propriu, primele două meciuri ale semifinalei, dar le-a pierdut pe următoarele două, la Braşov, ajungându-se la scorul general de 2-2. Echipa calificată în finală se va decide în partida programată la Galaţi, luni de la ora 17.30.

Citit 837 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.