OŢELUL a făcut EGAL cu FC Botoşani. De un punct speranţă!

OŢELUL a făcut EGAL cu FC Botoşani. De un punct speranţă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Formaţia Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a 21-a din Liga I. Golurile au fost marcate de Croitoru (min. 49), respectiv, Hamroun (min. 69).

Gazdele au deschis scorul în urma unui corner, la o mare greşeală a portarului Oţelului, Hotoboc. Croitoru a reluat cu capul spre poartă, o minge cu „boltă”, Hotoboc a anticipat greşit că se va duce pste poartă, a fost susprins de traiectorie, a reacţionat târziu şi nu a mai putut respinge. Oţelul a egalat prin Hamroun, care a reluat în poarta goală, din şase metri, o minge respinsă de portarul Curileac, la un şut al lui Cernat. Oţelul a terminat meciul în zece jucători, Hamroun fiind eliminat în minutul 88.

Florin Marin, antrenorul Oţelului, s-a declarat mulţumit de rezultat şi de jocul făcut de echipa sa. "Ne ajută acest punct. L-am meritat, am făcut un joc bun, ne-am creat ocazii mari de a înscrie, mai clare decât adversarul, meritam chiar să câştigăm. Acest punct ne menține în continuare cu şanse la salvarea de la retrogradare. Urmează un meci dificil cu Iaşul, o echipă care a început foarte bine returul. Va fi un meci de 6 puncte, la fel ca şi cel cu Rapidul. Sper ca jucătorii să se recupereze până atunci, să aibă aceeaşi atitudine şi să câştigăm", a declarat Florin Marin.

Oţelul Galaţi a evoluat în următoarea componenţă: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - Tavares, E. Dică - Iorga, Cernat (I. Popa '90+1), Hamroun - Yulu-Matondo (Tudorie '67).


 

Citit 1989 ori Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2015 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.