OŢELUL trebuie să ÎNVINGĂ performera returului

OŢELUL trebuie să ÎNVINGĂ performera returului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Orice alt rezultat în afara victoriei cu CSM Iaşi ar însemna pentru roş-alb-albaştri pierderea oricăror şanse de salvare de la retrogradare


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca astăzi, 18 martie, pe teren propriu de la ora 15,30, în compania formaţiei CSMS Iaşi, în cadrul etapei a 22-a din Liga I. Şi de data aceasta, echipa gălăţeană va juca sub presiunea obligativităţii victoriei, unica variantă de a mai rămâne printre echipele care luptă pentru evitarea retrogradării. Miza este amplificată de faptul că CSMS Iaşi este una din contracanditatele la rămânerea în Liga, câştigarea jocurile cu astfel de adversari fiind o condiţiie eşenţială de a mai conta în războiul pentru supravieţuire.

Administratorul special al FC Oţelul, Vlad Răpişcă, a subliniat că fără câştigarea acestui meci şi al celui următor, din deplasare cu Rapid (sâmbătă, ora 18,00), Oţelul nu va mai avea nicio şansă. "Nu mă entuziasmează acel egal (n.r. - la Botoşani, etapa trecută). În patru etape, am obţinut două puncte, în timp ce contracandidatele noastre se îndepărtează în clasament. Apreciez totuşi atitudinea arătată de echipă în ultimele 30 de minute. Cu astfel de atitudine pe tot parcursul meciurilor, altul ar fi fost punctajul nostru acum. Fără victorii în partidele cu Iaşi şi Rapid, salvarea de la retrogradare se transformă în utopie", a declarat Răpişcă.

Antrenorul Florin Marin, care şi-a însoţit echipa luni seară la dramaticul meci de hochei încheiat cu calificarea în finala campionatului a celor de la Dunărea Galaţi, a spus că trăirile de la patinoar ar putea genera starea de spirit de care jucătorii săi au nevoie pentru a câştiga. „Dăruirea echipei gălăţene de hochei este un exemplu pentru oricine, am avut ce învăţa. Atmosfera a fost extraordinară şi s-a văzut asta în rezultat. Fac un apel la suporterii noştri să ne susţină la fel, mai ales în momentele mai puţine bune din timpul meciului, care sunt inevitabile pentru orice echipă. Pentru noi este un joc vital pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat Florin Marin.

Antrenorul echipei gălăţene are cinci absenţe în lot pentru meciul de astăzi: Altama şi Hamroun - suspendaţi, Cristea, Mişelericu şi Brigido - accidentaţi.

Adversara Oţelului din meciul de astăzi este cea mai în formă echipă din Liga I, cu patru victorii din tot atâtea meciuri în retur, bilanţ cu care a urcat deasupra liniei ce delimitează zona retrogradării şi a ajuns la un avans de 10 puncte faţă de Oţelul.


 

Citit 1452 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2015 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.