VOLEIBALIŞTII de la Arcada au ŞANSA să elimine campioana
Foto: Foto: Sonia Baciu

VOLEIBALIŞTII de la Arcada au ŞANSA să elimine campioana
Foto: Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi va susţine miercuri, 18 martie, pe teren propriu, meciul retur din sferturile de finală ale "Cupei României", în compania deţinătoarei titlului de campioană, Tomis Constanţa. Confruntarea dintre ocupantele locurilor 1 (Tomis) şi 5 (Arcada) în Divizia A1 se anunţă a fi un spectacol pe cinste, mai ales că în partida tur, de pe Litoral, întâlnirea a avut cote spectaculare ridicate, multiplii campioni impunându-se la limită: 3-2.

Partida va începe la ora 17,00 şi va fi găzduită de Sala „Dunărea”. Din lotul gălăţean ar putea lipsi Ziga Zupanc, care s-a accidentat în meciul de la Şimleu Silvaniei.

În ceea ce priveşte campionatul, cei de la Arcada şi Unirea Dej au convenit ca meciurile din turneul play-off (locurile V - VIII) să se dispute la Galaţi, pentru a reduce cheltuielile. În aceste condiţii, primele două partide vor avea loc sâmbătă (ora 17,00) şi duminică (ora 14,00), la Sala „Dunărea”. Dacă va fi cazul, al treilea joc se va disputa luni, tot la Galaţi.


CITEŞTE ŞI: Zeci de MEDALII, obţinute de gălăţeni la CAMPIONATELE NAŢIONALE de KARATE

 

Citit 854 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Martie 2015 06:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.