Baschetbalistele de la Phoenix U au pierdut și al doilea meci

Baschetbalistele de la Phoenix U  au pierdut și al doilea meci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Echipa feminină Phoenix a pierdut, sâmbătă, cu scorul 44-72 (26-38), în fața CSBT Alexandra, și se află pe ultimul loc în grupa care se confruntă în faza a doua a play-off-ului Ligii Naționale, cea pentru locurile V-VIII.

Realizatoare pentru Phoenix au fost: Chelsey Lee 14 puncte (cu 16 recuperări reușind al 22-lea „double-double”), Amber Jones 14 p, Romina Filip 8 p, Andra Ionescu 5 p, Beatrice Alaiba 2 p, Gabriela Necula un punct, Andreea Crețu 2 recuperări, Adelina Ștefan o recuperare. Au mai evoluat Bianca Fota și Mihaela Hurduc. Gabriela Cursaru nu a mai fost folosită în acest meci, pentru a nu risca o agravare a accidentării sale.


 

Echipa feminină de baschet  Phoenix U a pierdut, vineri seara, la Sf. Gheorghe, prima confruntare din a doua fază a play-off-ului Ligii Naţionale, cea pentru ocuparea locurilor V-VIII, în faţa BC Tymes Timişoara, scor 58-69 (16-15, 20-16, 13-18, 9-20).

După trei sferturi de meci în care au dominat jocul, fetele de la Phoenix au intrat în ultimul sfert cu egalitate, 49-49. Din minutul 33, la scorul 54-56, gălățencele au pierdut controlul jocului. Aruncarea de 3 puncte a lui Pesovici a ”rupt” jocul, moment din care revenirea gălățencelor nu a mai fost posibilă.  

La confruntările directe dintre cele două formații, în acest sezon competițional, Timișoara conduce cu 4-1.

Realizatoarele de la Phoenix au fost: Chelsey Lee 14 puncte şi 16 recuperări, Amber Jones 11 p, Beatrice Alaiba 10 p, Andra Ionescu 9 p, Romina Filip 7 p, Andreea Creţu 4 p, Adelina Ştefan 3 p,  Gabriela Necula o pasă decisivă, Bianca Fota o recuperare. A evoluat și Gabriela Cursaru timp de 9 minute, deși încă se resimte după o accidentare. Tot din cauya problemelor de ordin medical, Phoenix nu poate conta în acest turneu pe americanca Ivory James. În cealaltă partidă a zilei de vineri, Olimpia CSU Braşov a învins CSBT Alexandria, scor 79-76.

Sâmbătă, de la ora 13,30, Phoenix va juca cu CSBT Alexandria, iar mâine de la ora 16,00 va disputa ultimul meci al turneului, cu Olimpia CSU Braşov.

Altfel, echipa masculină de baschet Phoenix „U” va înfrunta formaţia  Politehnica Iaşi, mâine, de la ora 17,00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, în cadrul etapei a şasea (prima din retur) a turneului semifinal din eşalonul secund. Gălăţenii se află pe prima poziţie a grupei de promovare, cu cinci victorii din tot atâtea jocuri disputate, în timp ce Poli Iaşi se află pe locul patru, cu 7 puncte.

 

 

 

 

Citit 895 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Martie 2015 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.