United a câștigat derbiul pentru podium cu multipla campioană City'us
Foto: Andrei Crăciun

United a câștigat derbiul pentru podium cu multipla campioană City'us
Andrei Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană United a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul 7-3 (1-1), echipa City'us Tg. Mureș, într-un meci contând pentru ultima etapă a sezonului regulat din Liga I de futsal.

Partida a fost una spectaculoasă, cu numeroase ocazii de gol, de ambele părți. În opinia antrenorului gălățean, David Asandei, jucătorii gălățeni au dat dovadă de spiritul de echipă care i-a caracterizat pe tot parcusul sezonului. „Ne bucurăm că am reușit să urcăm pe locul trei. A fost un joc dificil, pe care nu îl puteam aborda decât la victorie. După toată munca de un sezon, în care am fost în primele trei echipe, ar fi fost mare păcat să încheiem pe locul cinci”, a declarat Asandei. 

Au fost două absențe importante în lotul echipei gălățene - Cojoc și Tudose, cărora li s-a adăugat accidentarea lui Ivan Jovanovici în această partidă. „Sperăm să nu fie ceva foarte grav, să îl putem avea pentru play-off, pentru ca evoluția noastră acolo poate să ne ducă spre o medalie”, a mai spus Asandei.

Marcatorii golurilor echipei gălățene au fost Apostol  2, Cătălin Ivan 2, Ghercioglo, Crăciun și portarul Petrișor Toniță, acesta din urmă urmă reuşind să marcheze cu patru secunde înainte de încheierea jocului în condiţiile în care adversarii forţau cu jucător de câmp în locul portarului. 

În urma acestui rezultat, United încheie sezonul regulat pe locul trei, cu 43 de puncte, la egalitate cu City'us, formaţia gălăţeană având rezultatele din meciurile directe favorabile. 

Următoare întâlnire dintre cele două formații va fi în „Cupa României” pe 19 aprilie, în faza sferturilor de finală, programată pe terenul echipei din Tg. Mureş. 

Citit 931 ori Ultima modificare Duminică, 29 Martie 2015 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.