UPDATE / PIERDERE GREA pentru ECHIPA României de FED CUP: Begu s-a ACCIDENTAT și a cedat primul meci

UPDATE / PIERDERE GREA pentru ECHIPA României de FED CUP: Begu s-a ACCIDENTAT și a cedat primul meci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Irina Begu a spus în conferinţa de presă că a suferit o contractură musculară şi nu ştie dacă va putea juca duminică, cu Bouchard. "După primul set am simțit că s-a schimbat ceva dar nu mă gândeam că voi avea acea contractură. Abanda are toate meritele mele, nu vreau să găsesc o scuză în asta. Am avut o evoluție destul de inconstantă, de obicei sunt mult mai agresivă, serviciul mă ajută mai mult. Azi, din păcate, nu au funcționat lucrurile așa cum mi-aș fi dorit. Competițiile noastre diferă mult față de Fed Cup. Îți dorești mult mai mult să câștigi, de aici tensiunea și stresul pe care FedCup îl provoacă, cred că de aceea am jucat astăzi mai rău față de cum joc de obicei. Încă nu știu să vă spun dacă voi putea juca mâine, o decizie o voi lua împreună cu fizioterapeutul şi echipa mea în funcşie de cum mă voi simţi. Vreau să joc și să fiu acolo 100 la sută. Vreau să le mulțumesc românilor care au fost prezenți într-un număr atât de mare, m-au susținut de la început până la sfârșit indiferent de scor", a declarat Irina Begu.


 

Echipa de Fed Cup a României este condusă de formaţia Canadei după primul meci din barajul pentru intrarea în Grupa Mondială. Irina Begu (locul 33 WTA) a fost învinsă de Francoise Abanda (locul 260 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-4.

Irina Begu a suferit o accidentare la gamba piciorului stâng in setul doi, care s-a agravat în setul trei, când conducea cu 2-0. Deşi cu mari dificultăţi de deplasare, Begu a luptat până la capăt, dar nu a putut decât să ţină meciul la un nivel echilibrat, nu şi să câştige.

În cazul în care nu se va recupera cât să poată să joace şi duminică, Begu va fi înlocuită de Andreea Mitu (104 WTA) în partida cu Bouchard.

În al doilea meci, în scurt timp urmează să joace Eugenie Bouchard (7 WTA) cu Alexandra Dulgheru (69 WTA).

Vom reveni cu amănunte.


 

Citit 846 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 05:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.