Cros de mare amploare pe bulevardul George Coşbuc

Cros de mare amploare pe bulevardul George Coşbuc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectul „Educaţie prin Sport” revine cu a doua ediţie a „Crosului Shopping City Galaţi”, la care sunt aşteptaţi toţi gălăţenii doritori să participe la o competiţie în care premiul garantat este efectul pozitiv pe care-l are mişcarea asupra sănătăţii.

Duminică, de la ora 10,00, în parcarea de la Păpădie se dă startul crosului care se va finaliza în parcarea Shopping City Galaţi, cu un traseu de aproximativ de 2,5 km. Pentru persoanele cu dizabilităţi, startul se va da din dreptul Liceului CFR, începând cu ora 9,30.

Evenimentul este organizat, în parteneriat, de Direcţia pentru Sport şi Tineret Galaţi, Jandarmeria Galaţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean al Elevilor şi Shopping City.

La ediţia de anul trecut, acest cros a avut mare succes la public, cu peste 1.000 de participanţi.

Potrivit Primăriei Galaţi, circulaţia pe bulevardul George Coşbuc va fi închisă complet duminică, 10 mai, între orele 9,00 şi 11,30, pe segmentul cuprins între străzile Brăilei şi Henri Coandă. În acelaşi interval orar, va fi restricţionat accesul pe bulevardul George Coşbuc de pe toate străzile perpendiculare, care se intersectează cu bulevardul pe lungimea tronsonului pe care se închide circulaţia. Primăria le recomandă conducătorilor auto să evite străzile pe care vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare indicate de Poliţia Rutieră şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zona cu restricţii.

Citit 1750 ori Ultima modificare Joi, 07 Mai 2015 21:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.