Bulgarul Aleksandar Lazov este câștigătorul trofeului Futures de la Galați

Bulgarul Aleksandar Lazov este câștigătorul trofeului Futures de la Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jucătorul bulgar Aleksandar Lazov, cap de serie 2 și  locul 382 în ierarhia mondială, a câștigat, sâmbătă, turneul de categorie Futures de la Galați, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Lazov l-a învins în finală pe tânărul Dmitry Popko (Kazahstan, locul 600 ATP), scor 4-6, 7-5, 6-4.

Printre adversarii lui Aleksandar Lazov s-a numărat și românul Teodor Dacian Crăciun, câștigătorul din 1999 a turneului ITF de la Galați. Popko s-a calificat în finală, după ce în semifinală l-a eliminat pe favoritul turneului, Maxim Dubarenco (Belarus, locul 367 mondial), scor 7-5, 6-2.

Pentru Lazov este al cincilea trofeu din cariera de jucător profesionist. Ambii finaliști vor participa săptămâna viitoare la turneul de la Galați.

În timp ce pe terenul principal avea loc finala primului turneu masculin, pe terenurile secundare s-au desfășurat meciurile din calificările celui de al doilea turneu ITF, care se va desfășura în 11-17 mai, tot la baza sportivă Viva Club (Bariera Traian). Pe tabloul de calificări se află și jucătorii gălățeni: Radu Popa, Andrei Crapcenco, Marius Frosă, Andreas Bracaci, Radu Lupu și Mirel Sandu. 

Citit 920 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Mai 2015 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.