Oţelul a pierdut cu Astra şi este retrogradată şi matematic

Oţelul a pierdut cu Astra şi este retrogradată şi matematic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a pierdut, scor 4-1 (3-1), partida cu Astra Giurgiu, susţinută aseară în deplasare, în cadrul etapei a 31-a din Liga I, rezultat în urma căruia echipa gălăţeană este şi matematic retrogradată.

Oţelul a încercat să-şi păstreze imaginea frumoasă din ultimele etape cu un joc ofensiv, dominând minute bune din prima repriză. Însă, din dorinţa unui joc combinativ, s-a ajuns la excese în defensivă, care s-au transformat în gafe de proporţii taxate prin trei goluri până-n pauză de Astra. Mai întâi, portarul Abraham (min. 12) s-a complicat cu mingea la picior, până la urmă a ratat degajarea, dar a avut noroc că Seto a irosit cadoul cu un şut pe lângă. Apoi, gazdele au deschis scorul pe contraatac prin Budescu (min. 17), care a profitat de gaura din centrul defensivei Oţelului lăsată de accidentarea lui Leca, ieşit pe margine. Reacţia roş-alb-albaştrilor a fost imediată, după doar un minut egalând cu o execuţie de senzaţie a lui Iulian Popa, şut la vinclu de la peste 25 de metri. Însă, totul s-a terminat înainte de pauză pe alte două gafe. Mişelăricu (min. 28) a încercat să iasă cu pasă scurtă la Tavares, mijlocaşul n-a venit spre minge, a preluat Budescu, angajament ideal pentru Alibec şi 2-1. Iar în secundele de prelungiri ale primei reprize, l-a apucat creaţia pe Solomou, care a ales să dribleze în propriul careu în locul multor variante de pasă lejeră şi până la urmă execuţia lui a fost o pasă de gol către Seto: 3-1. În a doua repriză, a mai marcat Amorim (min. 59)

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Abraham – Solomou (Milea, min. 46), Leca (Mişelăricu, min. 19), Sissoko, D. Popescu – Tavares, Cucu, I. Popa – Grădinaru (Tudorie, min. 53), Cernat, Iorga.

Citit 1611 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 21:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.