UPDATE: Bulgarul Popko și-a luat revanșa în faţa lui Lazov
Foto: Dmitry Popko

UPDATE: Bulgarul Popko și-a luat revanșa în faţa lui Lazov
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE, ora 22,15: Finalistul Dmitry Popko (Kazahstan) și-a luat revanșa în fața lui Aleksandar Lazov (Bulgaria), câștigătorul Trofeului Viva Club Open, de săptămâna trecută, de la Galați.

Popko l-a învins pe Lazov, cu scorul 7-6 (5), 7-5, în turul doi al turneului de categorie ITF Futures de la Galați, dotat cu premii totale de 10.000  de dolari.

În sferturile de finală, Popko îl va întâlni pe cehul Jan Blecha.

Perechea Andrei Crapcenco/Radu Stelian a fost eliminată din sferturile de finală ale aceluiași turneul. Crapcenco și Stelian au fost învinși de perechea Vlad Cornea/Luca Margaroli (România/Elveția), cap de serie 2, cu scorul 6-4, 6-4.


Se rejoacă finala primului turneu ITF de la Galaţi

Jucătorul Dmitry Popko are astăzi ocazia să îşi ia revanşa în faţa bulgarului Aleksandar Lazov, cap de serie numarul doi, în turul secund al turneului de categorie Futures de la Galaţi, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. Meciul se va disputa după ora 13,00, la Baza „Viva Club” (Aleea Meteo, Bariera Traian), iar intrarea spectatorilor este liberă. Finala turneului de săptămâna trecută a fost câştigată de Lazov, cu scorul 4-6, 7-5, 6-4.

Popko (Kazahstan, 601 ATP) l-a învins în turul inaugural pe Alexandru Carpen, scor 6-4, 6-2, iar Lazov (360 ATP) a câştigat în faţa lui Andrei Cociaşu, cu scorul 6-1, 6-2.

Jucătorul român Alexandru Luncanu, cap de serie 4 şi locul 458 în ierarhia mondială a fost eliminat în primul tur. Luncanu a pierdut în faţa lui Teodor-Dacian Crăciun, cu scorul 3-6, 1-6. Kiril Dmitriev (Rusia, locul 437 ATP), cap de serie 3 a fost eliminat de germanul Richard Waite (locul 815 ATP), scor 7-6, 6-2.

Perechea Andrei Crapcenco/Radu Stelian s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu. Crapcenco şi Stelian au învins în runda inaugurală, cu scorul 2-6, 6-3, [10-7], cuplul David Crisovan/Berk Iliescu (SUA/Turcia). În „sferturi”, Crapcenco şi Stelian vor întâlni, astăzi, după ora 16,00, perechea Vlad Cornea/Luca Margaroli (România/Elveţia), cap de serie doi.


CITEŞTE ŞI: Baschetbaliștii de la Phoenix au obținut prima victorie din Final Four

Citit 1297 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 23:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.