Medalii pentru atleţii de la CSU la „Cupa României”

Medalii pentru atleţii de la CSU la „Cupa României”
Andreea Arsine, câştigătoarea Cupei României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Atleţii de la CS Universitatea Galaţi au fost printre protagoniştii “Cupei României”, competiţie care a contat şi ca etapă de Campionat Naţional şi s-a desfăşurat, sâmbătă şi duminică, la Piteşti. Cea mai bună performanţă a fost reuşită de Andreea Arsine, care a câştigat proba de 10 km. marş cu cel mai bun timp din carieră pe această distanţă: 45 de minute şi 39 de secunde. Coechipierele sale, Veronica Marinescu şi Andreea Ilie au terminat pe locul patru la individual, respectiv 12, rezultate care au însemnat locul doi pentru CSU în clasamentul pe echipe. Tot locul doi la echipe a fost obţinut de CSU şi la masculin, tineret, punctele fiind aduse de Maricel Necula (locul patru la individual) şi Ştefan Popa (locul şapte). Evoluţii notabile au avut şi ceilalţi doi atleţi de la CSU care au concurat în această probă: Florin Rânceanu - locul zece şi Andrei Cristian - locul 13.

Evoluţii bune în proba de marş au avut şi atleţii de la CS Şcolar Galaţi: Mihaela Rozalia Profir - locul cinci la junioare II (5 km.), Andreea Enciu - locul cinci la junioare III (3 km.) şi Carmen Ştefan Ion - locul 12 la copii I (1 km.).

La etapa de Campionat Naţional foarte bine au concurat alţi doi sportiv de la CSU, care şi-au îndeplinit baremurile de participare la Campionatul European de tineret: Mihaela Petrea la 3000 m obstacole (10'22) şi Cristian Boboc, care are dublă legitimare CSU – Farul Constanţa, la triplusalt (15,66 metri). Un rezultat bun a fost obţinut şi de Alina Andreea Zăizan, sportivă cu dublă legitimare CSU - Ştiinţa Bacău, care s-a clsat pe locul trei la 100 metri (12;57).

Citit 1114 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.