FOTBAL PE PLAJĂ: Cernat, două goluri şi o „scăriţă” ratată

FOTBAL PE PLAJĂ: Cernat, două goluri şi o „scăriţă” ratată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În organizarea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, în Complexul de agrement „Brateş” s-au disputat meciurile ediţiei a treia a Campionatului Judeţean de fotbal pe plajă, „Galaţi Beach Cup”. A fost cea mai numeroasă participare dintre toate competiţiile similare judeţene, cu 12 formaţii la start, repartizate în patru serii.

Un plus de atractivitate şi spectaculozitate pentru această competiţie l-a adus o echipă a celebrităţilor din fotbalul mare, cu cel mai curtat fotbalist din Liga I în această vară, Florin Cernat, în componenţă. Fostul căpitan al Oţelului, care a semnat săptămâna trecută cu FC Viitorul, a jucat alături de mijlocaşul Oţelului, Cosmin Stoian, şi de Daniel Florea, antrenorul secund al echipei gălăţene retrogradată în liga secundă.

Echipa lor, „Apă Canal”, a părăsit competiţia în urma înfrângerii în faţa campioanei de anul trecut, Atletico. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 3-3, două dintre goluri fiind marcate de Cernat, care a ratat apoi la loviturile de departajare, unde a încercat o „scăriţă”.

În primele două zile, au avut loc meciurile din cele patru serii, echipele continuându-şi apoi traseul duminică, în meciurile semifinalelor şi finalelor.

Nu au lipsit nici surprizele, cea mai elocventă fiind detronarea echipei Atletic, care a pierdut finala.

În semifinale s-a jucat astfel: Luceafărul Petrolul Schela - Phoenix 5-2 şi Atletico - Zimbrul Slobozia Conachi 3-0. În finala mică: Phoenix - Zimbrul 6-4, după lovituri de departajare. Trofeul şi l-au disputat echipele Atletico şi Luceafărul Petrolul Schela, meci încheiat cu un rezultat surpriză: 1-3.

Astfel, echipa din Schela a obţinut calificarea la turneul final, care se dispută, astăzi şi mâine (16-17 iunie), la Mamaia. Celelalte echipe care vor juca pentru titlul de campioană naţională sunt Performer Constanţa, Galactic Focşani şi Quasar Deva.

Gh. Arsenie

Citit 2364 ori Ultima modificare Luni, 15 Iunie 2015 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.