OŢELUL are un jucător chemat la echipa naţională

OŢELUL are un jucător chemat la echipa naţională
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Trei gălăţeni l-au impresionat la Campionatul Naţional pe selecţionerul loturilor României


La Mamaia s-au disputat, marţi şi miercuri, partidele turneului final al Campionatului Naţional de fotbal pe plajă, printre cele patru echipe participante aflându-se şi cea gălăţeană Luceafărul Petrolul Schela. După o bună evoluţie şi victoria din finala mică, gălăţenii au fost recompensaţi cu medaliile de bronz.

Aceştia au avut parte de o tragere la sorţi nefavorabilă pentru semifinale, unde au dat peste cel puternic adversar posibil, Performer Constanţa, o formaţie cu mare experienţă în fotbalul jucat pe nisip şi care are în componenţă aproape întreaga echipă naţională, în faţa căreia au cedat cu scorul 4-14.

În finala mică, Luceafărul Petrolul Schela a întâlni, miercuri, echipa West Deva, pe care a învins-o categoric, scor 10-3.

Clasamentul final: 1.Performer Constanţa, 2.Galactic Focşani, 3.Luceafărul Petrolul Schela, 4.West Deva.

Competiţia a avut şi caracter de selecţie pentru echipa naţională de fotbal pe plajă. În urma evoluţiilor foarte bune, trei jucători gălăţeni au intrat în atenţia selecţionerului Viorel Farkaş: mijlocaşul Cosmin Stoian de la Oţelul, portarul Alexandru “Kahn” Vlasie, care începuse sezonul trecut ca titular la Oţelul, iar în retur a jucat la Delta Tulcea, şi tânărul atacant Ştefan Lupu, fost la Oţelul şi Dunărea, iar în returul sezonul recent încheiat la Delta Tulcea. “Dacă programul său la Oţelul îi va permite, pentru Stoian prima acţiune la naţională ar putea fi un turneu în Ungaria pentru selecţionatele Under 20”, a spus Marius Cosoreanu, gălăţeanul care este vicepreşedinte al Comisiei de Fotbal pe Plajă din cadrul FRF.

Pe lângă cei trei, antrenorul echipei gălăţene, Gheorghiţă Popa, a mai avut la dispoziţie în lot şi alţi jucători proveniţi din fotbalul “mare”, foşti sau încă în activitate: Romeo Buteseacă (fost la Oţelul), Silviu Moise (acum la Metalosport), Marius Gâţă (fost junior la Oţelul), Constantin Spânache, Adrian Petcu (fost junior FCM Dunărea), Marius Hilohe, Cătălin Munteanu (jucător la echipa de liga a IV-a din Schela), Victor Ifrim şi George Ifrim.

Antrenorul Gheorghiţă Popa a ţinut să-i mulţumească pentru sprijinul acordat echipei lui Sorin Frunză, fostul jucător de la Oţelul şi Unirea Urziceni.

Citit 3149 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iunie 2015 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.