Iulian Apostol, mirele-campion

Iulian Apostol, mirele-campion
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Gălăţeanul care a jucat la FCM Dunărea şi Oţelul a petrecut duminică noaptea trecerea de la burlăcie la statutul de familist * Campion cu Unirea Urziceni şi titular în echipa naţională, Iulian Apostol a avut parte de imnul Champions League, dedicaţie din partea naşului, fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi! *

Vedetele nunţii lui Apostol

-    Costache Roşca Caloenescu – naşul mare, fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi;

-    Felix Grigore – director general Unirea Urziceni;

-    Valentin Cramer – tehnicianul care l-a promovat la 16 ani în echipa de seniori ai FCM Dunărea;

-    Aurică Drăgan, Mihai Olteanu, Mişu Ciobanu, Gheorghe Cucu – antrenori cu care fotbalistul a lucrat la Galaţi;

-    Viorel Tănase – fost coleg în echipa Oţelului.

Tatăl lui Iulică, marele absent

Se nenoroceşte şi ăsta, glumea antrenorul Petre Grigoraş cu câteva zile înaintea nunţii mijlocaşului gălăţean Iulian Apostol, proaspăt campion al României cu Unirea Urziceni şi titular în echipa naţională. „S-a nenorocit frumos”, a ţinut să remarce Viorel Tănase, cel care a jucat la Oţelul alături de stângaciul de 28 de ani şi care duminică seară a dansat alături de mirele destul de emoţionat.

Iulică, îmbrăcat cu un costum negru, cămaşă albă şi papion, şi-a etalat frizura cu care apare şi în echipamentul de joc – un vâlvoi la modă – dar a fost eclipsat de soţia sa Diana, o brunetă şarmantă.

„Doamne, trebuia să fie şi jupânul aici!”, a fost singura durere a sportivului care şi-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani şi jumătate, cel care îl dusese de mână la fotbal.     

Niciun coleg de la Urziceni!

Nunta gălăţeanului ajuns celebru în Bărăgan, derulată la Restaurantul „Pescăruş” de pe faleza Dunării, n-a mustit de vedete, aşa cum se întâmplă de obicei la un eveniment monden pe bază de fotbalişti. Pare greu de crezut, dar nici măcar un coleg de la Unirea Urziceni n-a catadicsit să-l pupe cu floarea în piept, cei mai mulţi felicitându-l doar telefonic.

„Nu ştiu cine vine de la echipă, eu îi aştept”, i-a menajat Apostol, ştiind că scurta vacanţă de vară a fotbaliştilor se transformă automat în concedii la munte sau la mare.

Dan Petrescu, antrenorul lui Iulian la Urziceni, a plecat în străinătate imediat după terminarea campionatului, deci nu era nicio şansă ca el să se bată de ţânţari pe malul bătrânului fluviu. „Nu prea merge pe la nunţi şi botezuri”, l-a scuzat Felix Grigore, directorul general al clubului ialomiţean, singurul reprezentant al campionilor care a fost alături de Iulian.   

Luna de miere, în Tenerife

Absent motivat a fost doar Meme Stoica, managerul Unirii fiind implicat duminică într-un alt eveniment important pentru camerele de luat vederi: botezul fiului fostului „oţelar” Sorin Ghionea.

„Este mai grea nunta decât meciurile cu Timişoara şi Steaua, decisive pentru titlu, şi ştii de ce? Că trebuie să organizezi totul, trebuie să fii pe tot terenul”, a glumit mirele, care se pregăteşte de o lună de miere în Tenerife, Insulele Canare.

Cei aproximativ 200 de invitaţi care s-au distrat la dispariţia burlăciei din viaţa jucătorului au avut la miezul nopţii parte de surpriza care l-a împlinit fotbalistic pe conu’ mire: imnul Ligii Campionilor, o dedicaţie din partea naşului!

Lui Iulian i s-a cântat şi o manea cu tematică, ceva de genul „mi-am dorit să ajung fotbalist”. Distracţia, dotată şi cu un foc de artificii, „s-a spart” dimineaţă, după apariţia soarelui, mulţimea plecând ca după un meci bun făcut de internaţionalul născut la malul Dunării.

Comentariu foto: Iulian şi Diana sunt împreună de trei ani. „Ne ştiam din vedere şi am zis să trăim împreună”, povesteşte Apostol, noul cap de familie

Citit 3328 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.