Arcada îşi formează lotul pentru cupele europene

Arcada îşi formează lotul pentru cupele europene
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* S-a ajuns la un acord de prelungire a contractului şi cu ridicătorul Daniel Martin * Se mai doreşte perfectarea a încă două transferuri


Conducătorii echipei masculine de volei Arcada Galaţi se află într-una din cele mai importante perioade din presezon, cea în care alcătuiesc lotul pentru ediţia următoare de campionat şi debutul în cupele europene. În acest moment, lotul este format din zece jucători, ultima noutate fiind ajungerea la un acord cu ridicătorul Daniel Martin, pentru detaliile contractului ce urmează să fie semnat cât de curând. Respectivul jucător nu este o noutate, el evoluând la Galaţi şi în sezonul trecut.

Între jucătorii care nu vor mai continua la Arcada se află şi coordonatorul Cristian Bartha, care după toate probabilităţile va pleca la SCM Universitatea Craiova, după ce n-a răspuns pozitiv ofertei de prelungire a contractului pe care i-a făcut-o Arcada.

Stafful tehnic gălăţean este acelaşi ca şi în sezonul trecut: Marian Apostu şi Nicuşor Harabagiu.

Astfel, în acest moment, lotul echipei gălăţene de primă ligă se prezintă astfel: Paşcan, Cristudor, Dumitrache, Cerşemba, Zahar, Radovici şi Martin, plus noile achiziţii, ridicătorul macedonean Filip Despotovski, Silviu Suson (de la Ştiinţa Explorări Baia Mare) şi brazilianul Caio Cesar Provenzano de Pra, voleibalist cu prezenţe în Liga Campionilor.

Antrenorul Marian Apostu a spus că sunt negocieri avansate pentru încă două transferuri. „În aşteptare se află legitimarea a încă doi jucători de valoare - un centru şi un secund - cu care suntem în tratative”, ne-a declarat Marian Apostu.

Reluarea antrenamentelor este programată pentru prima decadă a lunii viitoare, iar primul meci oficial va avea loc pe 24 octombrie, în Divizia A1, în deplasare, la vicecampioana VCM Zalău.

Arcada a încheiat al doilea său sezon în prima ligă pe locul cinci, poziţie calificantă în cupele europene. Astfel, Arcada va debuta în Challenge Cup în perioada 10-12 noiembrie, când va întâlni la Galaţi, în prima manşă din turul II, formaţia OK Novi Pazar, din Serbia.

Citit 1485 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2015 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.