CSU Danubius vrea prima victorie

CSU Danubius vrea prima victorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de handbal CSU Danubius va juca pe teren propriu cu formaţia HC Adrian Petrea Reşiţa, într-un meci din cadrul etapei a treia a Ligii Naţionale, duminică, de la ora 12,00, la Sala Sporturilor "Dunarea".

În etapa a doua, disputată miercuri, CSU a pierdut în faţa echipei Energia Tg. Jiu, cu scorul 34-25, meciul fiind unul echilibrat până prin minutul 45, cu gazdele distanţându-se în ultimele minute.

Antrenorul Mihai Pantea se declară optimist în ceea ce priveşte partida de duminică. „Avem şanse să obţinem prima victorie dacă echipa va fi la acelaşi nivel ca în prima etapă, la meciul cu Dunărea Călăraşi”, a spus Mihai Pantea. În prima rundă a campionatului, gălăţenii au fost învinşi cu scorul 22-23, printr-un gol marcat în ultimele 50 de secunde ale jocului.

Altfel, în perspectiva apropiatului start al celui de-al doilea eşalon de handbal, fetele de la CSU Danubius şi-au intensificat pregătirile. Sub comanda antrenorului Valeriu Costea, gălăţencele au susţinut încă un meci de verificare, jucând în deplasare cu Dunărea Brăila, din Liga Naţională. Au învins gazdele, cu scorul de 35-27. „Întâlnirea şi-a dovedit pe deplin utilitatea pentru echipa noastră, care are în componenţă şi numeroase jucătoare foarte tinere, care au nevoie de astfel de solicitări”, a spus tehnicianul gălăţean.

Lotul care participă la pregătiri este compus din următoarele jucătoare: Daniela Goldic, Laura Bujoiu şi Cătălina Orbeanu – Cristina Mircescu, Marie Janne Kanda, Andreea Ciucanu, Cristina Marcu, Iulia Artean, Lavinia Poteraşi, Irina Başa, Cosmina Cozma, Paula Ababei, Ramona Urse, Mădălina Conache, Ioana Pocriş, Andreea Taivan şi Ana Maria Radovici. Cu excepţia jucătoarelor Taivan şi Ciucan, toate celelalte au rezolvate documentele de legitimare.

Până pe 19 septembrie, data startului noului sezon oficial, gălăţencele vor continua pregătirile, iar în perioada 4-6 septembrie vor fi prezente la un turneu de şase echipe, organizat de HC Activ Plopeni.

Citit 1394 ori Ultima modificare Vineri, 28 August 2015 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.