UPDATE, VIDEO/ Gabriel Drăghici A REUŞIT să înoate aproape continuu timp de 24 de ore, în scop umanitar

UPDATE, VIDEO/ Gabriel Drăghici A REUŞIT să înoate aproape continuu timp de 24 de ore, în scop umanitar
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE, 13 septembrie, ora 12,45: Cu adevărat impresionant ce a reuşit Gabriel Drăghici: a înotat aproape continuu timp de 24 de ore, în bazinele de la Centrul "Delfinul". Ultima lungime de bazin a fost parcursă în uralele a peste 200 de susţinători. Gabriel Drăghici a înotat pentru o şansă la viaţă micuţei Evelina, sperând ca prin efortul său să atragă atenţia comunităţii şi astfel din donaţii să se strângă fondurile necesare tratamentului. Felicitări, Gabriel Drăghici! Mult noroc şi însănătoşire grabnică, Evelina Dicu.

În imagine, Gabriel Drăghici, alături de fiica sa, Ziais, şi micuţa Evelina


UPDATE, 13 septembrie, ora 12,01: Gabriel Drăghici a intrat în ultima jumătate de oră a maratonului său de înot. Alături de el, înoată alţi cinci gălăţeni, toţi fiind susţinuţi de pe marginea bazinului de mai bine de 150 de persoane.


UPDATE, 13 septembrie, ora 1,50: La apelul făcut pe Facebook de secția Sport a "Vieții libere", cel de a-l susține pe Gabriel Drăghici și în timpul nopții, au răspuns prompt Oameni de sport din Galați.

Pentru Evelina, se pot face donaţii on-line, CLICK AICI

La ora 1,00, Gabriel Drăghici a fost incurajat de pe marginea bazinului de Dorin Butunoiu, președintele clubului de fotbal Metalosport. De asemenea, a venit și antrenoarea de înot de la clubul Aqua Sport Galați, Mihaela Hodină, care l-a susținut pe Gabriel înotând alături de acesta câteva zeci de lungimi de bazin. În numele lui Gabriel și al micuței Evelina, "Viața libera" le mulțumește pentru implicare, pentru solidaritate.

Gabriel Drăghici a fost susţinut direct din bazin de Mihaela Hodină


UPDATE, 12 septembrie, ora 23,30: Gălăţeanul Gabriel Drăghici ce şi-a propus să înoate timp de 24 de ore fără întrerupere, în bazinul de la Centrul Multifuncţional „Delfinul” Galaţi, în scop umanitar, continuă la această oră să îşi ducă misiunea la bun sfârşit. Acţiunea a început sâmbătă, 12 septembrie, la ora 12,00 (MZ)

Sursa foto 2: Facebook, Asociaţia Evelina Ştefania Învinge Mucoviscidoza


Gălăţeanul Gabriel Drăghici se va afla, sâmbătă, 12 septembrie, în faţa unei provocări temerare, propunându-şi să înoate timp de 24 de ore fără întrerupere, în bazinul de la Centrul Multifuncţional „Delfinul” Galaţi, începând de sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 12,00. Acţiunea sa are la bază un scop umanitar, adunarea de fonduri pentru Evelina Dicu, un copilaş în vârstă de un an care a fost diagnosticat cu o boală genetică rară - fibroză chistică (mucoviscidoză). Gabriel Drăghici speră ca prin maratonul său în bazinul de înot să atragă atenţia asupra acestui caz şi astfel să strângă cât mai mulţi bani din donaţii pentru a o putea ajuta pe micuţa Evelina să urmeze tratamentele necesare pentru a învinge boala.

Pentru acest eveniment caritabil, Drăghici a spus că a ales cel mai transparent tip de donaţie, cea electronică, tocmai pentru a nu exista suspiciuni în legătură cu adevărata destinaţie a banilor. Donaţiile se pot face accesând site-ul http://evelinainvingemucoviscidoza.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=1435, secţiunea “vreau să fac o donatie”.

Ţinta propusă pentru acest eveniment caritabil este 20.000 de lei. „Îmi doresc să doneze cât mai mulţi oameni, chiar şi sume mici de care se pot despărţi uşor. 12-15 lei reprezintă un pachet de ţigări, două sucuri, un sandviş, sume la care putem renunţa pentru o zi, pentru a face o faptă frumoasă. Implicarea socială aduce cu sine un capital de mulţumire şi de bucurie inestimabilă. Îi invit, aşadar, pe gălăţeni să ne bucurăm împreună!”, a spus Gabriel Drăghici.

Pentru Evelina s-a mai desfăşurat un eveniment caritabil, în 19 septembrie, un cros în Gradina Publică la care a alergat şi Gabriel Drăghici, când s-au strâns 11.400 de lei.

Citit 4241 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.