FotbalFest prezintă: Înscrieri la ediția de iarnă a “Cupei Companiilor”

FotbalFest prezintă: Înscrieri la ediția de iarnă a “Cupei Companiilor”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Cea mai importantă competiție de fotbal amator destinată companiilor și instituțiilor gălățene revine cu ediția a doua. După succesul înregistrat în iulie-august, “Cupa Companiilor” reprezintă o nouă provocare marca FotbalFest.

Companiile care își respectă blazonul și, mai ales, angajații, le oferă acestora din urmă prilejul de a se bucura de mișcare într-un cadru organizat la standarde înalte de profesionalism, în care fairplay-ul, buna dispoziție și fotbalul spectacol sunt elemente principale.

Competiția va avea loc în perioada 3-20 decembrie, la Sala Sporturilor “Dunărea”, iar înscrierile se pot face până pe 15 noiembrie pe platforma online www.fotbalfest.ro sau apelând la numărul de telefon 0744 586 467. Pe site puteți găsi regulamentul complet al competiției și toate detaliile necesare înscrierii. De menționat că fiecare companie în partea va putea apela în echipă la trei jucători invitați, eventual dintre colaboratorii de zi cu zi ai companiei. Se joacă în formula de 5+1, plus 6 rezerve pentru fiecare echipă în parte. De asemenea, este interzisă participarea jucătorilor activi din primele patru ligi de fotbal, ori din primele două ligi de futsal.

Sistemul competiției va fi croit după modelul Campionatului European de Fotbal. Vor fi grupe de câte patru echipe, din care primele două clasate vor avea garantat un loc în fazele eliminatorii. Astfel, fiecare companie participantă va avea garantat trei jocuri la dispoziție pentru echipa sa. Precizăm faptul că programul partidelor va fi special conceput pentru a nu îngreuna programul de lucru al angajaților. Cele 17 zile de competiție permit un program aerisit și dinamic.

În ceea ce privește numărul de echipe înscrise, acesta este limitat la 24, cu opt mai multe față de competiția precedentă. Deja cele 16 echipe din prima ediție a Cupei Companiilor și-au manifestat interesul de a participa din nou, și au demarat procedurile pentru înscriere. Așadar, fiecare companie responsabilă din Galați trebuie să se mobilizeze cât mai repede pentru a se înscrie!

La finalul competiției vor fi premiate primele trei clasate, cu echipament sportiv de calitate și premii individuale pentru remarcații “Cupei Companiilor”. În plus, în ziua finalei va fi programat un meci demonstrativ spectaculos între foști jucători de legendă ai fotbalului gălățean precum Dănuț Lupu, Claudiu Vaișcovici, Viorel Tănase, Tudorel Stoica și mulți alții!

 

“Cupa Companiilor” mizează, la fel ca în prima ediție, pe spiritul de echipă, socializare, crearea de noi relații de prietenie și chiar de eventuale colaborări între companii. Reprezintă prilejul perfect de relaxare pentru angajații companiilor, o acțiune de “team building” pe care o merită din plin după un an de muncă. “Cupa Companiilor”, mai mult decât o competiție.

Citit 4335 ori Ultima modificare Joi, 29 Octombrie 2015 18:26