DANS SPORTIV/ Cupa Memorială "Daniel Nechita"

DANS SPORTIV/ Cupa Memorială "Daniel Nechita"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Clubul gălăţean de dans sportiv Beija Flor organizează în acest weekend, ediţia a cincea a Cupei Memoriale „Daniel Nechita”. Evenimentul se va desfăşura la Sala „Siderurgistul”, urmând a fi prezente aproximativ 400 de perechi – sâmbătă, zi rezervată profesioniştilor, şi foarte mulţi copii – duminică, zi dedicată începătorilor, atât la formaţii, cât şi la concursul de balet.

Cu această ocazie, publicul are posibilitatea de a vedea evoluând pe ringul de dans sportivi de la cluburile gălăţene Beija Flor, Fantezia şi Acanta, dar şi de la numeroase alte cluburi din ţară. Accesul în sală se va face în baza biletului de intrare în valoare de 15 lei.

Iulian Tenie, preşedintele clubului Beija Flor, îşi doreşte ca această competiţie să fie cea prin care să se facă pasul spre un nivel superiorr. “Ne dorim să aducem Galaţiul în rândul competiţiilor majore din România şi sperăm ca în doi-trei ani să putem organiza aici şi un campionat naţional”, a spus Iulian Tenie.

Altfel, zilele trecute Clujul a fost gazda Campionatului Naţional de Clase, la care au luat parte peste 800 de perechi, printre acestea aflându-se şi cele de la cluburile gălăţene.

Clubul Fantezia a obţinut locul al doilea, prin perechea mixtă Ştefan Li Huan (Valentina Dance Brăila) – Cristina Bezman, Clasa B Standard (16-18 ani). Perechea Laurenţiu Leviţchi – Miruna Ibrian a ocupat locul al treilea la Clasa C Standard (14-15 ani) şi locul al nouălea la secţiunea Latino. La categoria 19-34 ani, Clasa D Standard, perechea Florin Sava – Miruna Stănilă a obţinut locul al patrulea.        

Citit 1610 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.