Voleibaliştii de la Arcada au călcat strâmb la Caransebeş
Foto: Sonia Baciu

Voleibaliştii de la Arcada au călcat strâmb la Caransebeş
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Voleibaliştii de la Arcada ne-au obişnuit cu rezultate contradictorii. Au avut victorie la Zalău şi 2-3 (cu punct) la fruntaşa Craiova, dar şi trei victorii în Challenge Cup (două cu sârbii de la OK Novi Pazar şi una cu cehii de la CEZ Karlovarsko). Din păcate, rezultatele foarte bune nu au avut continuitatea dorită şi iată că a apărut şi prima înfrângere – pe teren (cea de-a doua a fost la „masa verde”, cu Ploieştiul).

Sâmbătă elevii antrenorilor Marian Apostu şi Nicuşor Harabagiu au călcat strâmb la Volei Club Caransebeş. Este adevărat că echipa gazdă joacă bine în acest sezon, că a fost o deplasare obositoare, dar aceste lucruri se cunoşteau şi, cum Galaţiul are o echipă puternică, nu era de aşteptat un rezultat negativ: 1-3 (-25, 20, -30, -22). „Echipa gazdă ne-a surprins, în special în finalurile de set, în două dintre ele am pierdut în prelungiri. Nu am reuşit să realizăm punctele de final şi acest lucru ne-a costat victoria. Va trebui să depăşim rapid această înfrângere, pentru că ne aşteaptă patru meciuri dificile în următoarele două săptămâni, dintre care unul este returul din Cehia, foarte important pentru calificare”, ne-a declarat tehnicianul gălăţean.

Arcada a jucat în formula: Despotovski, Sysoev, Caio de Pra, Radovici, Suson, Marquez – Cristudor (libero). Au mai intrat: Zahar, Dumitrache şi Cerşemba.

Următoarele două etape, Arcada va juca acasă, cu Tomis Constanţa (miercuri, 9 decembrie, ora 17,00), respectiv cu CS Universitatea Cluj (vineri).

Fetele de la CSU, 3-0 la „Mihai I”

Plecate în Capitală cu gândul numai la victorie, fetele de la CS Universitatea s-au comportat excelent şi au câştigat fără probleme. Rezultatul per total al acestui meci: 3-0 (9, 14, 14) demonstrează că elevele antrenoarei Ileana Berdilă nu au lăsat nicio şansă tinerei echipe gazdă CTF „Mihai I”. Precauţia gălăţencelor a fost alimentată de acea surprinzătoare victorie a bucureştencelor asupra CSM Focşani, tocmai în momentul în care vrâncencele se aflau pe primul loc. După acest succes zdrobitor, pe teren străin, CSU şi-a consolidat poziţia de lider, mai cu seamă că focşănencele au pierdut la SCM Piteşti cu scorul de 3-0. În aceste condiţii, situaţia din Seria Est, după meciurile din tur şi unul din retur, este favorabilă echipei noastre: 1. CSU Galaţi – 15 p (setaveraj 16:3), CSM Focşani – 12 p (13:8). 

Cu acest meci, sezonul de toamnă se încheie pentru echipele din eşalonul al doilea, următorul (al doilea din retur) se va disputa pe 16 ianuarie 2016.

Ileana Berdilă a aliniat următoarea formaţie în Capitală: Florina Chirilov, Adriana Dumitru Dudnic, Elena Girip Ivan, Teodara Şabloschi, Ioana Stoica, Andreea Ordeanu – Violeta Stan (libero). A mai fost introdusă Beatrice Novicov.

A arbitrat cuplul: Ionuţ Ciuciu (Rm. Vâlcea) – Benone Vişan (Bucureşti).

Citit 1026 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.