ÎNOT/ "Cupa de iarnă", la Baia Comunală

ÎNOT/ "Cupa de iarnă", la Baia Comunală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În organizarea Fundaţiei „Sportul Gălăţean”, la bazinul de la Baia Comunală se va desfăşura, în acest weekend, cea de-a doua ediţie a "Cupei de Iarnă" la înot, competiţie adresată copiilor cu vârste între 5 şi 16 ani. Şi-au anunţat prezenţa 155 de înotători de la nouă cluburi din ţară şi unul din Chişinău. Printre acestea se află şi trei cluburi gălăţene, Aqua Sport, CS Şcolar şi Asociaţia Sportivă „Dacia” CNVA.

Sâmbătă, 12 decembrie, concursul se va desfăşura cu începere de la ora 15,00, ziua competiţională urmând a se încheia cu „ştafeta fraţilor”, iar duminică, 13 decembrie, primul start se va da la ora 10,00, finalul fiind rezervat pentru „ştafeta generaţiilor”.

Altfel, înotătorii gălăţeni antrenaţi de Mihaela Hodină (Aqua Sport) au fost prezenţi la Campionatul Naţional de poliatlon pentru copii (10-11 ani), desfăşurat la Bacău, la care au participat peste 500 de copii, de la 60 de cluburi. În clasamentul general, Aqua a terminat pe locul al 17-lea, prin sportivii: Octavian Elefteriu, Eduard Forţu, Răzvan Hodină, Elena Sălăvăstru, Vicenţia Stroe, Elena Bocăneală, Ioana Harabagiu, Ana Maria Pascu, Laura Metehău şi Flavia Leu.

Citit 1626 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 19:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.