Voleibaliștii de la Arcada au obținut încă o victorie

Voleibaliștii de la Arcada au obținut încă o victorie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Arcada Galați a câștigat, scor 3-0 (25-16, 25-22, 25-21), meciul disputat vineri seară, pe teren propriu, în fața echipei Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Divizia A1 de volei.

A fost o partidă dominată de gălățeni încă de la început, cu puncte spectaculoase. Antrenorul Marian Apostu spune că meciul a fost o șansă și pentru jucătorii de pe banca de rezervă.  ”Sunt mulțumit, ținând cont că am folosit două-trei rezerve. Este un lucru foarte bun că Arcada are și rezerve, acesta fiind și fost motivul pentru care le-am folosit. U Cluj este o echipă din subsolul clasamentului și astfel le-am dat și lor o șansă. Din punctul meu de vedere mi-aș dori ca la meciul de miercuri (n.r. - cu CEZ Karlovarsko din Cehia) să avem toți titularii în joc”, a spus Apostu. Brazilianul Caio de Pra a lipsit din partida de vineri, fiind accidentat. 

Ivan Marquez susține că pentru Arcada, programul încărcat din campionatul intern, dar și din Challenge Cup, cu nu mai puțin de zece meciuri într-o singură lună, a ajutat prin constanța jocului echipei. ”Este important că am câștigat acest meci cu 3-0, cred că în ultima lună am jucat deja 9 meciuri, ceea ce este mult, fizic, dar cel mai important este că am putut juca la un nivel constant, iar meciurile următoare ne pot aduce mai multă încredere în noi. Este foarte bine că am câștigat nouă din zece jocuri. Sperăm să încheiem sezonul cu încă o victorie și toată lumea să aibă sărbători fericite”, a spus Marquez.

 

Arcada va juca, sâmbătă, 19 decembrie, pe teren propriu, cu Unirea Dej, într-un meci din cadrul etapei a XI-a din Divizia A1. 

Citit 920 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.