Dorinel Munteanu a acceptat oferta lui Marius Stan

Dorinel Munteanu a acceptat oferta lui Marius Stan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aşa cum vă anunţam încă de ieri, fostul internaţional Dorinel Munteanu a negociat cu directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan, şi a acceptat propunerea de a-i duce pe roş-alb-albaştri spre cupele europene * Problema este că oficialul dunărean l-a sunat şi pe Viorel Moldovan *

Ar veni la Dunăre

Spuneam că Dorinel Munteanu este una dintre opţiunile serioase ale lui Marius Stan pentru postul de antrenor principal al Oţelului. Locul lăsat liber de Petre Grigoraş trebuie acoperit în regim de urgenţă întrucât următoarea ediţie de campionat va lua startul pe 1 august.

„Negociem, încă n-am încheiat tratativele. Vă voi spune pe cine am ales”, s-a limitat să spună şeful clubului roş-alb-albastru, aflat şi ieri la Bucureşti pentru a semna actele de transfer ale lui Alexandru Bourceanu la FC Timişoara.

Dorinel, aflat în Germania, a fost sunat de Stan şi a părut interesat de proiectul gălăţeanului, atingerea zonei cupelor europene gâdilându-l pe fostul internaţional care acum pregăteşte divizionara secundă Universitatea Cluj.

„Aştept răspunsul domnului Stan”

Contactat telefonic, Munteanu (41 de ani) a confirmat tratativele cu conducătorul „oţelarilor”. „Am stat de vorbă cu domnul Stan în vederea preluării echipei Oţelul. Din punctul meu de vedere totul este OK, însă aştept un răspuns de la dumnealui pentru a vedea dacă vom bate palma. Cred că miercuri vom cădea de acord”, a declarat fostul tehnician al lui CFR Cluj şi al Stelei. Tonul său, unul neutru, a mascat perfect vreo eventuală emoţie.

Referinţele adunate de conducerea grupării locale de Liga I îl avantajează pe cel poreclit Munti sau Furnica. Tehnicianul născut în judeţul Caraş Severin este considerat un bun strateg, un mobilizator exemplar în vestiar şi un tip care ţine foarte mult la disciplină.

Şi Moldovan e în joc de glezne

Marius Stan, presat de timp, l-a căutat şi pe Viorel Moldovan, cel care s-a despărţit recent de FC Vaslui. A fost impresionat de forţa de atac a formaţiei patronate de Adrian Porumboiu sub comanda ex-„tricolorului” şi a testat interesul celui care a fost un vârf de nădejde al echipei naţionale. Nici Moldovan n-ar zice pas ofertei de la Galaţi, mai ales că echipa lăsată de Petre Grigoraş şi-a păstrat scheletul din stagiunile precedente.

Aseară târziu, sau în dimineaţa zilei de astăzi ar urma să se încheie operaţiunea „Antrenor pentru Oţelul”, mai ales că jucătorii sunt deja în cantonamentul montan de la Poiana Braşov. În avantaj pare să fie Dorinel… 

Comentariu foto: Dorinel Munteanu zice că vrea la Oţelul. Acum trebuie să mai vrea şi Marius Stan, care între timp l-a sunat şi pe Viorel Moldovan

Foto: Prosport

Citit 1252 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.