Arcada și-a schimbat antrenorul principal
Foto: Foto Sonia Baciu

Arcada și-a schimbat antrenorul principal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conducerea echipei masculine de volei Arcada Galați a decis schimbarea conducerii tehnice după seria rezultatelor negative înregistrată în ultimele trei partide. Este vorba despre o rocadă între posturi, astfel că “secundul” Nicolae Harabagiu a fost avansat ca principal, pentru ca Marian Apostu, cel care a condus echipa continuu de la înfiinţarea acesteia în urmă cu patru ani, a devenit antrenor secund!

Arcada trece printr-o perioadă mai puţin fastă, pierzând ultimele trei partide, una în Challenge Cup (cu Asul Lyon, Franţa), respectiv două în campionatul intern (0-3, cu SCMU Craiova şi Ştiinţa Explorări Baia Mare).

Echipa gălăţeană, care a avut ca obiectiv câştigarea campionatului, se află pe locul cinci, la egalitate de puncte (29) cu ocupanta locului patru VC Caransebeş. Primul meci în noua formulă a conducerii tehnice va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00 în Sala Sporturilor “Dunărea”, cu CSM Bucureşti, obţinerea victoriei la un scor de trei puncte fiind singura variantă acceptabilă în vederea revenirii pe un loc de play-off  (poziţiile 1-4).

Citit 1566 ori Ultima modificare Vineri, 12 Februarie 2016 16:10

1 comentariu

 • postat de Mikasa
  Sâmbătă, 13 Februarie 2016 09:02
  81.253.16.***
  Nu era nevoie de aceasta rocada...este nevoie de un nou antrenor de la care cei doi sa invete "meserie" macar doi-trei ani.
  In al doilea rand, daca ai un ridicator cum era Bartha, nu-l lasi sa plece la Craiova si apoi te miri de ce oltenii sunt pe primul loc.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.