FOTBAL/ Metalosport stă bine cu pregătirea
Foto: Foto Sonia Baciu

FOTBAL/ Metalosport stă bine cu pregătirea
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa din Liga a III-a Metalosport se prezintă, la ora actuală, ca o grupare cu pregătirile la zi. Dovadă sunt evoluţiile din partidele de verificare, dar, mai ales, rezultatele înregistrate. În această perioadă „metalurgiştii” au susţinut patru jocuri: 6-0 cu juniorii mari de la Dunărea, 2-1 cu Farul Constanţa şi 1-0 cu CF Brăila - ambele echipe  din eşalonul secund.

Un rezultat  favorabil, tot cu o echipă din Liga a II-a, s-a înregistrat şi ieri. Gălăţenii au primit vizita Gloriei Buzău (antrenor Ion Viorel). „După o dispută destul de echilibrată, echipa noastră a câştigat cu scorul de 2-0. Ambele goluri au venit în urma unor faze bine lucrate, ceea ce demonstrează că băieţii sunt puşi la punct cu pregătirile. Copiii cresc, au făcut un joc bun. Mă bucur că echipa nu a luat gol, asta înseamnă că avem organizare destul de bună şi sper să ne ţină şi în campionat. Aceste meciuri sunt bune pentru moral, îşi dau şi ei seama că doar respectând sarcinile tactice vor creşte şi vor avea rezultate”, ne-a declarat „principalul” gălăţean, Viorel Tănase.

„Metalurgiştii” au început foarte bine, şi în minutele 7 şi 14 au fructificat cele două faze, prin Gohoreanu şi Blănaru. Pe parcurs, jocul s-a echilibrat, oferindu-le celor două conduceri tehnice prilejul să tragă concluziile care se impun. „La ora actuală echipa se prezintă foarte bine, iar în zilele următoare, până la startul meciurilor din retur (n.r. - 5 martie), vom rezolva şi alte lucruri pe care trebuie să le punem la punct.

Avem un lot de 25 de jucători, toţi având rezolvate problemele de legitimare”, a mai completat tehnicianul gălăţean.

Meciul de miercuri a fost arbitrat de Florin Macovei.

Metalosport a început cu „unsprezecele”: Olteanu - Blănaru, Cârjă, Voicu, Sevastian - Lungu, Adăscăliţei - Zaharia, Bahnaşu, Gohoreanu - George Butoi. Pe parcurs au mai intrat în joc: Vasiliu, Gâţă, Istrate, Ionuţ Constantinescu, Cană, Iancu, Stancu, Tudose şi Mihu. În afara acestor 20 de jucători, din lot mai fac parte Silviu Ilie, Ignat, Răgălie, Vlasie şi Munchiu, deocamdată indisponibili.

Sâmbătă, Metalosport va primi vizita echipei CSM Unirea Slobozia - locul patru în Liga a III-a. Până la startul în noul sezon, gălăţenii mai au de susţinut încă două jocuri - returul cu Slobozia şi, pe teren propriu, cu Delta Tulcea.

Citit 1993 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Februarie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.