Unde te poţi distra de 8 Martie şi cât te costă

Unde te poţi distra de 8 Martie şi cât te costă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ziua Femeii se sărbătoreşte peste tot pe glob şi celebrează feminitatea, iar pentru că este dificil să alegi cum şi unde o poţi petrece, am cules câteva oferte ale restaurantelor gălăţene.

La restaurantul "Heaven", doamnele se pot răsfăţa cu o masă copioasă începând cu ora 19,00. Preţul unui meniu este de 100 de lei şi include două feluri de mâncare, desert, apă plată sau minerală (nelimitat), Coca Cola şi Fanta (nelimitat), cafea cu lapte, băutură aperitiv şi vin. Atmosfera va fi întreţinută de DJ-ul restaurantului, iar doamnele vor avea parte şi de un moment artistic, susţinut bineînţeles de o trupă de streapperi.

La restaurantul "Freddy şi Muşchetarii", preţul unui meniu ajunge tot la 100 de lei, iar la restaurantul "Havana" un meniu costă de asemenea 100 de lei şi include un fel de mâncare consistent (450 de grame), desert, vin (0,5 l), apă, suc şi cafea. Muzica va fi asigurată de formaţia restaurantului. Invitaţii speciali sunt băieţii din trupa Misteryboys Crew, care promit un moment de streaptease de neuitat.

Pentru doamnele care îşi doresc un meniu mai sofisticat, un stil sobru şi muzică bună, restaurantul "Diamond" are un meniu de 120 de lei  (aperitiv cu salată, frigărui, cremă brânză cu somon, icre, ruladă de porc şi de pui şi felul doi, muşchi file de porc cu manta de miere de albine, iar ca desert prăjitura "Mărţişor"). Muzica va fi asigurată de o formaţie live, iar programul artistic va fi „încălzit” de streapperi.

La restaurantul "Antic", preţul unui meniu este de 120 de lei şi include un fel de mâncare principal (peşte, curcan, porc), dar şi desert şi băuturi (vin, tequila, martini, gin tonic, cafea, apă şi sucuri all inclusive).

Şi la "Viva Club" doamnele sunt aşteptate pentru o noapte de neuitat. Pe data de 5 martie, începând cu ora 19,00, reprezentantele sexului frumos vor petrece alături de Geta şi Formaţia Royal care promit doar muzică bună. Invitaţii speciali sunt băieţii trupei Calientes din Spania, care se vor ocupa de momentul de striptease. Meniul costă 150 de lei şi include un fel aperitiv (carne de vită marinată, ou umplut, rulou din şuncă de Praga, mille feuille cu cremă de brânză), felul principal (muşchiuleţ de porc cu cartofi), desert şi băuturi.

Citit 11625 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.