BASCHET/ Fetele de la Phoenix ÎNCEP ultimul duel din play-off
Foto: Foto Sonia Baciu

BASCHET/ Fetele de la Phoenix ÎNCEP ultimul duel din play-off
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Baschetbalistele de la Phoenix vor juca, marți, 22 martie, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor „Dunărea” primul meci cu formaţia CSBT Alexandria, în ultimul tur din play-off, miza fiind locurile 5-6 din Liga Naţională (LNBF).

Cele două echipe s-au confruntat atât în sezonul regulat (fiecare adjudecându-şi meciul de pe terenul propriu: 73-69 la Galaţi, 77-87 la Alexandria), cât şi în „Cupa României”, în sferturile de finală, când formaţia gălăţeană a câştigat „dubla” şi s-a calificat în semifinale.

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că echipa sa este favorita întâlnirii, cel puţin în teorie. „Faţă de Alexandria, matematic, noi suntem echipa favorită. Alexandria ne-a învins o dată şi trebuie să fim foarte concentraţi, nu vrem să ratăm această şansă de a termina pe locul cinci”, a declarat Rodrigues.

Se joacă după sistemul „cel mai bun din maximum trei meciuri”, iar al doilea joc se va disputa, vineri, la Alexandria. În caz de egalitate la general, partida decisivă se va disputa luni, la Galaţi.

Phoenix a terminat sezonul regulat pe locul 7, în timp ce Alexandria s-a clasat pe locul 8.

Citit 951 ori Ultima modificare Luni, 21 Martie 2016 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.