FUTSAL/ United, victorie la Odorhei
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

FUTSAL/ United, victorie la Odorhei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Reprezentanta Galaţiului în Liga I de futsal - United, şi-a trecut în cont un nou succes. Joi seară, 24 martie, gălăţenii au jucat în deplasare, cu FK Odorheiu Secuiesc, în etapa a 23-a. United s-a comportat foarte bine şi s-a impus cu scorul de 3-2 (1-1). Graţie acestei victorii, echipa gălăţeană şi-a consolidat poziţia a patra în clasament, acumulând 43 de puncte.

Gazdele au condus cu 1-0, dar până la pauză au fost egalate, apoi depăşite: 1-2 şi 1-3, pentru ca în ultimele 20 de secunde gazdele să reducă din diferenţă. Golurile victoriei au fost realizate de Hendrius da Silva, Tudose şi Cireş.

Antrenorul David Asandei a aliniat lotul: Wellinton - Tudose, Da Silva, Burdujel, Laşcu, Cireş, Bâgu, Iorga şi Boubătrân. Au mai făcut deplasarea Apostol, Popa şi Păduraru. Gălăţenii au avut şi cinci absenţe de marcă, printre care internaţionalul Moldoveanu şi bulgarul Stoykov. De notat că unul dintre arbitri a fost piteşteanul Bogdan Sorescu, ce a oficiat la Campionatul European din Serbia, desfăşurat în acest an.

Până la finele sezonului regulat, United mai are de disputat trei meciuri, între care şi partidele din „Cupa României”. Prima confruntare va avea loc joi, 31 martie, când va întâlni, în deplasare, Concordia Chiajna, în Cupă.

Citit 965 ori Ultima modificare Vineri, 25 Martie 2016 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.