Echipa gălățeană de VOLEI masculin Arcada a CÂȘTIGAT PRIMUL MECI din semifinale
Foto: Foto Sorin Pană

Echipa gălățeană de VOLEI masculin Arcada a CÂȘTIGAT PRIMUL MECI din semifinale
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa de volei masculin Arcada a câştigat, scor 3-1 (13-25, 27-25, 25-22, 25-23), în faţa VM Zalău, în meciul al treilea din semifinalele Diviziei A1, disputat luni seară, 4 aprilie.

Arcada a avut un început mai greoi, pierzând primul set, a reușit să revină în joc cu multe puncte spectaculoase. Cel de-al doilea act a fost unul foarte intens disputat în prelungiri.

Antrenorul Nicu Harabagiu spune că meciul a fost unul echilibrat și că pe teren orice este posibil.  ”Ne doream să câștigăm și să revenim în lupta pentru accederea în finală. Azi a fost un meci greu, însă cu o atitudine foarte bună din partea echipei. Partida de mâine poate fi la fel de grea ca cea de astăzi. După cum ați văzut, suntem o echipă puternică, iar pe teren se poate întâmpla orice. Atmosfera din sala noastră este excepțională, iar în al doilea meci îi așteptăm pe suporteri alături de noi, căci avem și mai multă nevoie de ei”, a declarat Nicu Harabagiu.  

Căpitanul gălățenilor, Filip Despotovski consideră că ambele echipe au avut un joc bun, dar că Arcada azi a jucat mult mai bine. ”De fiecare dată când am pierdut primul set le-am câștigat pe următoarele. Îmi felicit colegii, iar mâine vrem să aducem încă o victorie și să ducem meciul în jocul decisiv. Zalău are o echipă foarte bună. Astăzi nu au jucat ei rău, ci noi bine. În primele două meciuri (n.r. - cele disputate la Zalău) am avut șansele noastre să câștigăm, dar am pierdut pe greșelile noastre”, a declarat Despotovski.

Condusă cu scorul de 2-1 la general, Arcada va încerca marți, 5 aprilie, de la ora 18,30, în Sala Sporturilor "Dunărea", să egaleze situaţia la general şi să spere apoi că va obţine calificarea în finală după meciul decisiv, care se va juca la Zalău, pe 13 aprilie.

Până atunci, Arcada va juca din nou cu Zalăul, de data aceasta în „Cupa României”, la Piatra Neamţ, sâmbătă, 9 aprilie.

 

 

 

 

Citit 1188 ori Ultima modificare Marți, 05 Aprilie 2016 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.