DANS SPORTIV/ Gălăţeni pe podiumul ”Romanian Open”

DANS SPORTIV/ Gălăţeni pe podiumul ”Romanian Open”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Peste 260 de perechi de dansatori au participat, weekendul trecut, la concursul internaţional “Romanian Open”, dedicat secţiunilor de dans standard şi latino. Printre acestea s-au aflat şi sportivi de la cluburile gălăţene Fantezia şi Beija Flor.

De la Fantezia, perechea Rareş Vădană şi Tea Neculae a obţinut locul doi la secţiunea Latino (juniori I) şi locul trei la secţiunea Standard, în timp ce Radu Beşleagă şi Mitzura Penciuc au ocupat locul doi, la clasa D (juniori I şi II). Perechea Cosmin Lupoaie şi Maria Radu s-a clasat pe locul trei la Open Latino, respectiv, locul şase la Open Standard (juniori II), iar Rareş Constantin şi Jasmine Popa au terminat competiţia pe locul şase la Open Latino şi pe locul şapte la Open Standard (juniori I).

Antrenoarea Andreea Adam, care este totodată şi vicepreşedintele clubului Fantezia, s-a declarat foarte mulţumită de rezultatele obţinute de elevii săi. “A fost o competiţie reuşită, cu o participare numeroasă, atât din ţară cât şi din străinătate, care a ridicat mult nivelul valoric. S-a văzut evoluţia de la un concurs la altul, iar emoţiile schimbării categoriilor de vârstă au mai dispărut. Mai avem multe de pus la punct, dar cu răbdare şi multă muncă din partea tuturor vom reuşi”, a declarat Andreea Adam.

Perechea Cristian Indrican (Valentina Dance Brăila) şi Daria Ichim (Beija Flor) a obţinut locul doi la clasa D (6-11 ani), locul 9 la Basic Standard, respectiv, locul 13 la Basic Latino.

Citit 1347 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.