Alexandra PERPER a CÂȘTIGAT ambele FINALE ale turneului Futures de la Galați

Alexandra PERPER a CÂȘTIGAT ambele FINALE ale turneului Futures de la Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alexandra Perper (R. Moldova, locul 585 WTA) a câştigat turneul Futures de la Galaţi, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. În finală, Perper s-a impus în tie-break în faţa româncei Irina Fetecău (locul 614 WTA), scor 6-2, 7-6 (4). Pentru Perper, acesta a fost al doilea trofeu de simplu câştigat la Galaţi, după ce s-a impus şi în primul turneu.

La dublu, Perper a câştigat, sâmbătă, alături de Loredana Roşca, scor 6-3, 6-4, în faţa perechii Cristina Adamescu/Oana Simion.

Alexandra Perper (foto dreapta), aflată la al treilea turneu gălățean, spune că deși nu se aștepta să câștige, dar că munca sa a dat roade. ”Sunt foarte încântată că am reușit să câștig două finale în același turneu. Munca mea a dat rezultate, nu mă așteptatam să câștig trei titluri în aceste săptămâni. Am făcut ce știu eu mai bine și mă simt foarte bine”, a declarat Perper. 

Pentru Irina Fetecău, turneul a fost unul pe cât de greu, pe atât de frumos, cu meciuri intense. ”A fost o săptămână lungă, destul de grea, dar foarte frumoasă, care mi-a dat foarte multă încredere mai ales că am câștigat niște meciuri ce păreau pierdute, compromise. Sunt foarte fericită că am rezistat atât fizic, cât și mental”, a spus emoționată Irina Fetecău.

 

Directorul de turneu, Florin Șipoș s-a declarat foarte mulțumit de acest început de sezon, în care turneele de la Galați au dat startul, atât la masculin, cât și la feminin. ”Au fost cinci săptămâni foarte lungi, cu un început de sezon greu și cred că suntem singurul club din țară care a făcut așa ceva (n.r. - au fost cinci turnee consecutive, două turnee masculine și alte trei feminine). Sunt mândru pentru ce am realizat aici, la Galați. Ne dorim ca aceste turnee să fie o rampă de lansare pentru tinerele jucătoare din România”, a spus Șipoș. 

Citit 2188 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2016 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.