Diseară, primul meci din sferturile de finală ale Campionatului European

Diseară, primul meci din sferturile de finală ale Campionatului European
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La turneul final al Campionatului European de fotbal încep de astăzi meciurile din a doua fază eliminatorie, cea a sferturilor de finală. Prima semifinalistă va fi desemnată în jurul miezului nopţii, după meciul dintre Polonia şi Portugalia. Confruntarea începe la ora 22,00 şi va fi televizată în Românie de către Dolce Sport 1 şi Pro TV. 

Polonia a ajuns în această fază după ce a trecut în optimi de Elveţia, scor 1-1 după 90 de minute, şi 5-4 după executarea loviturilor de departajare. Anterior, în grupa C, polonezii au avut un parcurs foarte bun, cu două victorii (1-0 cu Irlanda de Nord şi acelaşi scor cu Ucraina) şi un rezultat de egalitate (0-0) în faţa campioanei mondiale, Germania.

De partea cealaltă, Portugalia nu a impresionat până acum, terminând la egalitate toate jocurile după obişnuitele 90 de minute. În optimi, echipa lui Cristiano Ronaldo (foto) a trecut abia după prelungiri (0-0 după 90 de minute) de Croaţia, cu un gol marcat în minutul 117 la o fază în care s-a notat primul şut pe poartă al meciului! 

În faza grupelor (F), Portugalia s-a calificat de pe locul trei datorită golaverajului (4-4) superior Turciei şi Albaniei, după următoarele rezultate: 1-1 cu Islanda, 0-0 cu Austria şi 3-3 cu Ungaria.

Citit 1325 ori Ultima modificare Joi, 30 Iunie 2016 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.